Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ‘Contact is Now on Google Pay’

Το Google Pay επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω UPI, συγχρονίζοντας τις επαφές τους ώστε να μπορούν να βρίσκουν και να μεταφέρουν χρήματα γρήγορα. Ωστόσο, η εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών στέλνει ενοχλητικές, τυχαίες ειδοποιήσεις που ενημερώνουν ότι μια συγκεκριμένη επαφή έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα.

Google εναντίον CAPTCHA, o Chrome επιβεβαιώνει ότι είσαι άνθρωπος

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από τα CAPTCHA – ειδικά αυτά που ζητάνε να διαλέξεις τα φανάρια σε μία τεράστια εικόνα και αποφασίζουν ότι δεν είσαι άνθρωπος επειδή δεν διάλεξες τη γωνία του φαναριού σε ένα τετράγωνο με ουρανό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Firefox Password Manager;

Ο Mozilla Firefox διαθέτει ενσωματωμένο το Firefox password manager που μπορεί να αποθηκεύσει με ασφάλεια τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης.

Πώς να ενεργοποιήσετε την λειτουργία live caption στον Google Chrome

Η Google ενημέρωσε πρόσφατα τη λειτουργία Live Caption του Chrome με περισσότερες νέες δυνατότητες σε όλη την πλατφόρμα.

Το WhatsApp σας επιτρέπει πλέον να επεξεργάζεστε μηνύματα με χρονικό όριο 15 λεπτών

Σήμερα, το WhatsApp ανακοίνωσε επιτέλους ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά: την επεξεργασία μηνυμάτων. Ο Mark Zuckerberg σημείωσε σε ανάρτηση στο Facebook ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να τροποποιούν ένα μήνυμα εντός 15 λεπτών από την αποστολή του. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το μήνυμα και να πατήσετε στην επιλογή “επεξεργασία” για να …

Είναι ασφαλές το smartphone σου; Όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Android

Σε αυτό το σύντομο άρθρο θα δούμε συνοπτικά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που υπόσχονται καθημερινά να προστατεύσουν εκατομμύρια συσκευές στον κόσμο.

Brave: Νέα δυνατότητα anti-tracking Forgetful Browsing

Το Brave Browser εισήγαγε μια νέα δυνατότητα με την ονομασία “Forgetful Browsing” που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας από ιστότοπους που προσπαθούν να σας αναγνωρίσουν σε επόμενες επισκέψεις.