Γνωρίζετε πότε ήταν η τελευταία φορά που το Galaxy τηλέφωνό σας έλαβε ενημέρωση του συστήματος Google Play; Υπάρχει πιθανότητα η συσκευή σας να μην έχει λάβει μία τέτοια ενημέρωση εδώ και αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με μια αναφορά από το GalaxyClub, μερικά τηλέφωνα Galaxy δεν έχουν λάβει ενημέρωση του συστήματος Google Play εδώ και μήνες. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει τόσο τις ναυαρχίδες, όσο και τις οικονομικές συσκευές της εταιρείας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι ενημερώσεις του συστήματος Google Play αφορούν λειτουργίες που συνδέονται με προϊόντα του κολοσσού της αναζήτησης. Μερικές φορές αυτές οι ενημερώσεις μπορεί να είναι πολύ μικρές ή να εισάγουν μεγάλες βελτιώσεις. Μια από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, μάλιστα, σας επιτρέπει να προσθέσετε κάρτες επιβίβασης και κάρτες υγείας στην εφαρμογή Google Wallet σαρώνοντας έναν κωδικό QR. Και μια ενημέρωση τον Οκτώβριο επέτρεψε τη σάρωση κωδικών QR και γραμμωτών κωδικών μέσα στο Wallet.

Φαίνεται ότι τα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5, Galaxy A33, και άλλα, επηρεάζονται από το πρόβλημα της μη λήψης ενημερώσεων για το σύστημα Google Play. Ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας φέρεται να ενημερώθηκαν για τελευταία φορά την 1η Ιουλίου του 2023. Τα Galaxy S22 και Galaxy S21 ενημερώθηκαν πιο πρόσφατα, αλλά εξακολουθούν να μην έχουν λάβει νέα ενημέρωση από τον Οκτώβριο.

Προς το παρόν είναι άγνωστη η αιτία του προβλήματος, αλλά η πηγή υποθέτει ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι με την αναζήτηση/εύρεση αυτών των ενημερώσεων. Φαίνεται επίσης ότι οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να διορθώσουν το πρόβλημα, αφού αυτές οι ενημερώσεις δεν μπορούν να γίνουν χειροκίνητα, ούτε να γίνουν sideload. Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε τη Samsung να διορθώσει το πρόβλημα. Το πότε θα συμβεί αυτό δεν το γνωρίζει κανείς.

Πηγή: GalaxyClub.nl

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Android: Πώς να μπλοκάρετε μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες;

Είτε είναι από κάποιον με τον οποίο δεν θέλετε να μιλήσετε, είτε απλώς spam, υπάρχει μια εύκολη λύση – το μπλοκάρισμα των μηνυμάτων κειμένου στη συσκευή Android.

Κωδικοί Πρόσβασης – Test Online: Σε Πόσο Χρόνο Η AI Μπορεί Να Τους Παραβιάσει

Οι νέες στατιστικές δείχνουν ότι οι περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης είναι ευάλωτοι και η ΑΙ μπορεί να τους σπάσει σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Η “λύση” της Google για τα χαμένα αρχεία του Drive λειτουργεί μόνο αν στάθηκες τυχερός

Ένα σφάλμα στην εφαρμογή desktop του Google Drive, τον Νοέμβριο, οδήγησε στην απώλεια αρχείων από μεγάλη μερίδα χρηστών.