Η λειτουργία “block” στο Twitter επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις αλληλεπιδράσεις τους με άλλους λογαριασμούς, επιτρέποντάς τους να περιορίζουν την πρόσβαση σε ορισμένους λογαριασμούς. Με αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να εμποδίζουν συγκεκριμένους λογαριασμούς να επικοινωνούν μαζί τους, να βλέπουν τα Tweets τους και να τους ακολουθούν. Μπορείτε εύκολα να μπλοκάρετε οποιονδήποτε λογαριασμό στο Twitter με λίγα απλά βήματα.

Πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν αποκλείσετε έναν λογαριασμό

Πριν μπλοκάρετε έναν λογαριασμό στο Twitter, πρέπει να έχετε κατά νου ορισμένα πράγματα. Αφού μπλοκάρετε έναν λογαριασμό στο Twitter, δεν θα μπορείτε να τον ακολουθήσετε στην πλατφόρμα. Επίσης, αν μπλοκάρετε έναν λογαριασμό που ακολουθείτε επί του παρόντος, αυτό θα σας αναγκάσει να μην ακολουθείτε τον εν λόγω λογαριασμό. Εάν μπλοκάρετε έναν λογαριασμό και αυτός επιλέξει να αναφέρει τον λογαριασμό σας, όλα τα tweets σας που τον αναφέρουν άμεσα θα είναι διαθέσιμα για να τα δουν και να τα επισυνάψουν κατά τη διαδικασία αναφοράς.

Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκλείσετε ένα Twitter account

Βήματα

  • Μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πιο ακολουθούμενο από το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στη σελίδα του προφίλ τους
  • Τώρα επιλέξτε Block από το μενού
  • Τέλος κάντε κλικ στο block για επιβεβαίωση

Τα tweets ενός λογαριασμού που έχετε μπλοκάρει αποκρύπτονται όταν επισκέπτεστε το προφίλ του. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε αυτά τα tweets κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ναι, προβολή προφίλ”.

Πηγή: gadgetsnow.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *