Η λειτουργία “block” στο Twitter επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις αλληλεπιδράσεις τους με άλλους λογαριασμούς, επιτρέποντάς τους να περιορίζουν την πρόσβαση σε ορισμένους λογαριασμούς. Με αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να εμποδίζουν συγκεκριμένους λογαριασμούς να επικοινωνούν μαζί τους, να βλέπουν τα Tweets τους και να τους ακολουθούν. Μπορείτε εύκολα να μπλοκάρετε οποιονδήποτε λογαριασμό στο Twitter με λίγα απλά βήματα.

Πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν αποκλείσετε έναν λογαριασμό

Πριν μπλοκάρετε έναν λογαριασμό στο Twitter, πρέπει να έχετε κατά νου ορισμένα πράγματα. Αφού μπλοκάρετε έναν λογαριασμό στο Twitter, δεν θα μπορείτε να τον ακολουθήσετε στην πλατφόρμα. Επίσης, αν μπλοκάρετε έναν λογαριασμό που ακολουθείτε επί του παρόντος, αυτό θα σας αναγκάσει να μην ακολουθείτε τον εν λόγω λογαριασμό. Εάν μπλοκάρετε έναν λογαριασμό και αυτός επιλέξει να αναφέρει τον λογαριασμό σας, όλα τα tweets σας που τον αναφέρουν άμεσα θα είναι διαθέσιμα για να τα δουν και να τα επισυνάψουν κατά τη διαδικασία αναφοράς.

Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκλείσετε ένα Twitter account

Βήματα

  • Μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πιο ακολουθούμενο από το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στη σελίδα του προφίλ τους
  • Τώρα επιλέξτε Block από το μενού
  • Τέλος κάντε κλικ στο block για επιβεβαίωση

Τα tweets ενός λογαριασμού που έχετε μπλοκάρει αποκρύπτονται όταν επισκέπτεστε το προφίλ του. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε αυτά τα tweets κάνοντας κλικ στο κουμπί “Ναι, προβολή προφίλ”.

Πηγή: gadgetsnow.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Κλοπή credentials: Τι είναι και πώς να προστατευτείτε;

Μια μικρή μόνο πληροφορία μπορεί να βοηθήσει τους εισβολείς να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυό σας και η κλοπή credentials είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να το κάνουν.

WhatsApp: Δοκιμάζει κοινή χρήση οθόνης (Screen Share) σε βιντεοκλήσεις

Το WhatsApp έχει δοκιμάσει και παρουσιάσει μια σειρά νέων λειτουργιών τον τελευταίο καιρό. Μια από τις πιο πρόσφατες δυνατότητες που δοκιμάζει το WhatsApp είναι η κοινή χρήση οθόνης (Screen Share), μια λειτουργία που μοιάζει με αυτή του Zoom και του Microsoft Teams.

Το iOS 17 πολεμά την καταπόνηση των ματιών με το Screen Distance

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο iOS 17 και το iPadOS 17, ονομάζεται Screen Distance και βρίσκεται στις ρυθμίσεις, στο μενού Screen Time.