Θέλετε να βρείτε αντικείμενα για να αγοράσετε από το Facebook Marketplace αλλά δεν έχετε λογαριασμό Facebook; Σας έχουμε την λύση! Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να περιηγηθείτε στον κατάλογο προϊόντων χωρίς να μπείτε σε κάποιον λογαριασμό.

Καλώς ή κακώς, το Facebook Marketplace έχει γίνει ο κύριος προορισμός για την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μπορεί να μην θέλετε να συνδεθείτε στο Facebook ή να φτιάξετε λογαριασμό για να περιηγηθείτε στις καταχωρίσεις των προϊόντων- στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να το κάνετε, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Πώς να μπείτε Facebook Marketplace χωρίς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας;

Μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεστε λογαριασμό στο Facebook για να περιηγηθείτε στο Marketplace, αλλά αυτό δεν ισχύει: μπορείτε απλώς να επισκεφθείτε τη διεύθυνση facebook.com/marketplace. Θα δείτε ένα μεγάλο κόκκινο banner στο πάνω μέρος της οθόνης που θα σας ζητάει να συνδεθείτε, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Η τοποθεσία θα είναι πιθανότατα ορισμένη στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτήν για να την αλλάξετε – δεν απαιτείται σύνδεση.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης και τα φίλτρα όπως θα περιμένατε. Ωστόσο, η ρύθμιση ειδοποιήσεων (alerts) απαιτεί λογαριασμό στο Facebook.

Αν θέλετε να παρακάμψετε όλα αυτά, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, όπως “Facebook Marketplace kayaks Detroit MI”, σε μια μηχανή αναζήτησης όπως η Google, η Bing ή η DuckDuckGo, και θα λάβετε ένα αποτέλεσμα που θα σας μεταφέρει απευθείας σε αυτή την αναζήτηση στο Facebook Marketplace.

Αυτό είναι όλο! Το Facebook μπορεί τελικά να εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο που δεν μπορεί να απορριφθεί, αλλά μπορείτε απλά να καθαρίσετε τη μνήμη cache του ιστοτόπου για να το ξεφορτωθείτε.

Απαιτείται λογαριασμός Facebook για να μπείτε στο Marketplace;

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να αναζητήσετε προϊόντα στο Facebook Marketplace χωρίς να συνδεθείτε, αλλά χρειάζεστε έναν λογαριασμό για να επικοινωνήσετε με τους πωλητές ή για να πουλήσετε τα δικά σας αντικείμενα.

Εκτός αν ο πωλητής έχει μια εναλλακτική μέθοδο επικοινωνίας που αναφέρεται στην περιγραφή του αντικειμένου, το Facebook Messenger είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μαζί του. Δεν χρειάζεται ενεργός λογαριασμός Facebook για να χρησιμοποιήσετε το Facebook Messenger, αλλά εξακολουθεί να απαιτείται να είστε συνδεδεμένοι στο Facebook για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με έναν πωλητή.

Θα πίστευε κανείς ότι η απαίτηση της δημιουργίας λογαριασμών στο Facebook για τη χρήση του Marketplace θα μείωνε τις απάτες, αλλά υπάρχουν απάτες που πρέπει να προσέξετε. Το Craigslist και το eBay εξακολουθούν να υπάρχουν επίσης, αλλά πολλοί έχουν στραφεί στη χρήση του Facebook Marketplace για την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων αγαθών σε τοπικό επίπεδο. Θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Facebook Marketplace έχει σχεδιαστεί για άτομα που είναι τουλάχιστον 18 ετών και βρίσκονται σε μια υποστηριζόμενη χώρα. Επιπλέον, το Facebook έχει συγκεκριμένες πολιτικές και οδηγίες σχετικά με τη χρήση του Facebook Marketplace, συμπεριλαμβανομένων κανόνων σχετικά με απαγορευμένα αντικείμενα και συμπεριφορές. Συνιστάται να διαβάσετε αυτές τις πολιτικές πριν χρησιμοποιήσετε το Facebook Marketplace για να διασφαλίσετε το ότι συμφωνείτε.

Πηγή: howtogeek.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Πώς θα ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε pop-ups στο Google Chrome

Παρόλο που το Chrome είναι προγραμματισμένο να εμποδίζει την εμφάνιση pop-ups στην οθόνη σας, μπορεί να εξακολουθείτε να βλέπετε πολλά από αυτά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να έχετε εγγραφεί παλιότερα για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone μέσω μιας συσκευής Android;

Τα iPhοne έχουν μια ενσωματωμένη λειτουργία εντοπισμού που ονομάζεται “Find My iPhone” και είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Γνωρίζατε, όμως, ότι μπορείτε να το αξιοποιήσετε και για να βρείτε το iPhοne σας μέσω μιας συσκευής Android;

Συμβουλές για προστασία από διαδικτυακές απάτες

Σε έξαρση βρίσκονται οι απάτες μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών οι οποίες μάλιστα μεταλλάσσονται διαρκώς, με συνέπεια καθημερινά πολίτες να χάνουν χρήματα.