Μιλώντας στην τηλεόραση του BBC, ο επικεφαλής της Google UK Debbie Weinstein ανέφερε στο τηλεοπτικό κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι επειδή το Bard, όπως και άλλα AI chatbots μπορεί να παρέχουν ψευδείς πληροφορίες, οι χρήστες θα πρέπει να ψάχνουν τις πληροφορίες που παίρνουν στην Google.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Bard της Google, ακριβώς για αυτόν τον σκοπό διαθέτει ένα Google it button που θα επιτρέψει στο χρήστη να διπλοτσεκάρει μια απάντηση που έλαβε από το chatbot.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι κάποια στιγμή η AI θα μπορέσει να αντικαταστήσει τις μηχανές αναζήτησης, αν κάτι τέτοιο τουλάχιστον σε αυτό το σημείο φαντάζει ως τελείως εξωπραγματικό.

Πηγή: phonearena.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Προσοχή: Αναβάθμισε το iPhone 15 σου σε iOS 17.0.2 πριν μεταφέρεις τα αρχεία από άλλη συσκευή

Αν είσαι ήδη ένας από τους νέους κατόχους κάποιου iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, σιγουρέψου πως έχεις αναβαθμίσεις το κινητό σου σε iOS 17.0.2 πριν φέρεις τα δεδομένα σου από άλλο iPhone, αλλιώς θα έχεις προβλήματα.

Πώς θα μοιραστείτε εύκολα τον κωδικό πρόσβασης του Wi-Fi

Το να μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi με συγγενείς και φίλους μπορεί να είναι μια δύσκολη αγγαρεία, ειδικά όταν δεν θυμάστε τον κωδικό απ’ έξω.

Το Bitwarden προσθέτει υποστήριξη για passkey

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Google, ορισμένοι από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης προσθέτουν υποστήριξη για passkeys. Ο Bitwarden είναι ένας από αυτούς και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υποστηρίζει passkeys.