Ένα από τα θετικά στοιχεία του Android είναι η ευελιξία που προσφέρει στους χρήστες του και μέρος αυτής της ευελιξίας είναι και η δυνατότητα χρήσης διαφορετικών browser. Το Google Chrome έρχεται ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σε πολλές συσκευές, αλλά δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσετε αν προτιμάτε κάποιο άλλο. Δείτε παρακάτω πόσο εύκολα μπορείτε να αλλάξετε browser σε Android συσκευή.

Το Google Chrome είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που είναι εξίσου καλές. Ο Microsoft Edge, για παράδειγμα, είναι επίσης ένας καλός browser και έχει μερικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το Chrome. Ο Mozilla Firefox είναι άλλη μια κλασική επιλογή. Υπάρχει ακόμα και ο Internet Browser της Samsung που είναι διαθέσιμος και σε συσκευές που δεν ανήκουν στη Samsung. Οι επιλογές είναι πολλές.

Πολλοί Android browsers θα σας ζητήσουν να τους ορίσετε ως προεπιλογή όταν ανοίξετε για πρώτη φορά την εφαρμογή. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε browser σε Android μέσα σε λίγα μόνο βήματα.

  • Αρχικά, σύρετε προς τα κάτω την οθόνη σας μία ή δύο φορές (ανάλογα με το τηλέφωνό σας) και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “Apps“.
  • Επιλέξτε “Default Apps” ή “Choose Default Apps” (ή κάτι παρόμοιο, ανάλογα με το τηλέφωνο)
  • Τέλος, πατήστε “Browser App“.

Εδώ θα δείτε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει. Απλώς επιλέξτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Πηγή: How-to-geek

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Τα ύποπτα σημεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απάτης

Στις μέρες μας έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών ηλεκτρονικών καταστημάτων απάτης. Από καταστήματα που δεν στέλνουν παραγγελίες μέχρι καταστήματα που ενώ έχουν πληρωθεί για τις παραγγελίες αρνούνται να τις παραδώσουν και κατεβάζουν ρολά, δεν απαντάνε στα τηλέφωνα και γενικότερα κάθε είδους συμπεριφορά που βάζει τον πελάτη σε ένα ατελείωτο άγχος.

6 χρήσιμα tips που πρέπει να ακολουθείτε για ασφαλή video calls!

Το τελευταίο διάστημα ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων χρησιμοποιεί εφαρμογές τηλεδιάσκεψης προκείμενου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που επέφερε η πανδημία του Κορωνοϊού.

Πώς να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης στο iPhone σας;

Εάν δεν θέλετε να συμπληρώνετε τους κωδικούς πρόσβασής σας manually κάθε φορά που επισκέπτεστε ένα site, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτά τα website passwords στο iPhone σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.