Το WhatsApp δεν είναι μόνο μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά και μια λύση με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Παρέχει στους χρήστες πολλαπλές δυνατότητες, όπως μηνύματα κειμένου, φωνητικές κλήσεις, βιντεοκλήσεις, κοινή χρήση εγγράφων και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για την προστασία των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής των χρηστών. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας, όπως η εξαφάνιση μηνυμάτων και ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, για να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η λειτουργία αποκλεισμένων επαφών της σας επιτρέπει να αποκλείσετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη επαφή σε χρόνο μηδέν!

Παρόλα αυτά, οποιοσδήποτε έχει τον αριθμό τηλεφώνου σας μπορεί να σας στείλει μηνύματα ή να σας συμπεριλάβει σε μια ομάδα στο WhatsApp. Επιπλέον, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις απορρήτου για τις ομάδες έχουν οριστεί από προεπιλογή σε Όλοι.

Για μεγαλύτερη αίσθηση ιδιωτικότητας, το WhatsApp έχει παράσχει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να αποφασίζουν ποιος μπορεί να τους προσθέσει σε ομάδες. Αυτή η ρύθμιση δεν μπορεί να τροποποιηθεί ούτε στην έκδοση Desktop ούτε στην έκδοση Web- ωστόσο, τυχόν αλλαγές που πραγματοποιούνται από το τηλέφωνό σας θα συγχρονιστούν αυτόματα τόσο με την έκδοση Desktop όσο και με την έκδοση Web.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου ομάδας στο τηλέφωνο Android, ακολουθήστε αυτά τα βήματα

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνό σας.
  2. Πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες.
  3. Επιλέξτε Privacy
  4. Κάτω από αυτό, επιλέξτε Groups.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου ομάδας στο τηλέφωνο iOS, ακολουθήστε αυτά τα βήματα

  1. Εκκινήστε το WhatsApp στο iPhone σας
  2. Τώρα, πατήστε Settings
  3. Επιλέξτε Privacy
  4. Κάτω από αυτό, επιλέξτε Groups.

Με τα ευέλικτα χαρακτηριστικά του WhatsApp, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών ρυθμίσεων – Everyone (Όλοι), My Contacts (Οι επαφές μου) και My Contacts Except (Οι επαφές μου).

Πηγή: gadgetsnow.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Προβληματικός σύνδεσμος κρασάρει το WhatsApp, αυτή είναι η λύση

Ο σύνδεσμος αυτός, συνήθως, ανακατευθύνει τον χρήστη στις ρυθμίσεις του WhatsApp, αλλά πλέον κρασάρει την έκδοση της εφαρμογής για συσκευές Android.

Πώς θα μπλοκάρετε έναν λογαριαμό στο Twitter

Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να προστατεύονται από τη λήψη ανεπιθύμητων επαφών και περιεχομένου, περιορίζοντας την πρόσβαση στα Tweets τους, εμποδίζοντας καθορισμένους λογαριασμούς να τους ακολουθούν ή να τους στέλνουν μηνύματα.

Τα ύποπτα σημεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απάτης

Στις μέρες μας έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών ηλεκτρονικών καταστημάτων απάτης. Από καταστήματα που δεν στέλνουν παραγγελίες μέχρι καταστήματα που ενώ έχουν πληρωθεί για τις παραγγελίες αρνούνται να τις παραδώσουν και κατεβάζουν ρολά, δεν απαντάνε στα τηλέφωνα και γενικότερα κάθε είδους συμπεριφορά που βάζει τον πελάτη σε ένα ατελείωτο άγχος.