Το Google Pay επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω UPI, συγχρονίζοντας τις επαφές τους ώστε να μπορούν να βρίσκουν και να μεταφέρουν χρήματα γρήγορα. Ωστόσο, η εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών στέλνει ενοχλητικές, τυχαίες ειδοποιήσεις που ενημερώνουν ότι μια συγκεκριμένη επαφή έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα.

Σπάνια υπάρχουν περιπτώσεις που οι άνθρωποι βρίσκουν αυτή την ειδοποίηση χρήσιμη. Η εφαρμογή παρέχει έναν τρόπο απενεργοποίησης αυτής της λειτουργίας. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις “Η επαφή είναι τώρα στο Google Pay” στην κινητή σας συσκευή:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Pay στο smartphone σας.
  2. Πατήστε στην εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.
  4. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Ειδοποιήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  5. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Δραστηριότητα φίλων.

Εκτός από τις διαδικτυακές πληρωμές, το Google Pay επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν μια ομάδα με πολλά άτομα ταυτόχρονα. Μπορείτε να συνομιλήσετε, να προγραμματίσετε και να παρακολουθείτε τα έξοδα που μπορεί να οφείλουν τα μέλη της ομάδας μεταξύ τους σε ένα μέρος. Το Google Pay μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κλείσετε φιάλες υγραερίου, να επαναφορτίσετε το FASTag και να πληρώσετε για άλλους λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Μόλις ολοκληρωθεί, οι χρήστες του Google Pay δεν θα λαμβάνουν πλέον ειδοποιήσεις σχετικά με τις επαφές τους που συμμετέχουν στην πλατφόρμα. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τη δυνατότητα ακολουθώντας την προαναφερθείσα διαδικασία όποτε χρειάζεται.

Πηγή: gadgetsnow.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Καθαρίστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους κωδικούς πρόσβασης: Τι να πετάξετε και τι να κρατήσετε!  

«Αν έχετε ήδη τακτοποιήσει το σπίτι σας σε μεγάλο βαθμό, το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι το συγύρισμα της ψηφιακής ακαταστασίας που έχει κατακλύσει τον υπολογιστή και το smartphone σας, καθώς και το οικιακό σας δίκτυο και όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό» λένε οι ειδικοί της παγκόσμιας εταιρίας ψηφιακής ασφάλειας ESET.

Μην αφήνετε την Google να διαχειρίζεται τους κωδικούς σας

Οι ειδικοί μας λένε ότι το να βασίζεστε στο Google Chrome (ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης) για τη διαχείριση των διαδικτυακών σας κωδικών πρόσβασης είναι μια πολύ κακή ιδέα. Ακούστε γιατί.

Brave: Νέα δυνατότητα anti-tracking Forgetful Browsing

Το Brave Browser εισήγαγε μια νέα δυνατότητα με την ονομασία “Forgetful Browsing” που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας από ιστότοπους που προσπαθούν να σας αναγνωρίσουν σε επόμενες επισκέψεις.