Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Sleep Timer στο YouTube Music

02/05/2023

Η εφαρμογή ροής μουσικής Spotify έχει μια δυνατότητα “Sleep Timer“. Επίσης, πρόσφατα, η εφαρμογή ροής μουσικής του YouTube, που ανήκει στην Google, κυκλοφόρησε τη λειτουργία “Sleep Timer”.

Η επιλογή Sleep Timer τώρα προστέθηκε στο μενού «Now Playing» της εφαρμογής και βρίσκεται στο κάτω μέρος για τα κομμάτια. Το YouTube Music πλέον παρέχει μια νέα λειτουργία Sleep Timer που μπορεί να σας βοηθήσει να διακόψετε την αναπαραγωγή τραγουδιών μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, παρόμοια με το Spotify.

Οι χρήστες έχουν τώρα πρόσβαση στη λειτουργία του “Sleep Timer”. Ίσως δεν έχετε δει ακόμα αυτήν τη λειτουργία. Αν έχετε τη δυνατότητα, δείτε πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε μια συσκευή iOS ή Android.

  • Αναβαθμίστε την εφαρμογή YouTube Music στη συσκευή σας iOS ή Android στην πιο πρόσφατη έκδοση.
  • Κατά την αναπαραγωγή μουσικής, πατήστε το κουμπί μενού και επιλέξτε τη νέα επιλογή Sleep Timer που βρίσκεται στο κάτω μέρος.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε τη διάρκεια αναπαραγωγής ανάλογα με το αν θέλετε να σταματήσει αυτόματα μετά από 5, 15, 30 ή 60 λεπτά.
  • Το μενού θα έχει και την επιλογή να διακόψετε την αναπαραγωγή στο τέλος του τραγουδιού που παίζει.
  • Μπρείτε να συνεχίσετε να ακούτε μουσική μετά την επιλογή των προτιμήσεών σας. Η αναπαραγωγή θα διακοπεί αυτόματα όταν ο χρονομέτρος λήξει.

Όταν έχει ρυθμιστεί ο χρονοδιακόπτης, θα εμφανίζεται ο υπολειπόμενος χρόνος σε λεπτά. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν στο χρονόμετρο που τρέχει για να εμφανιστεί ένα νέο μενού. Στο μενού αυτό μπορούν να επιλέξουν να καθυστερήσουν τον τερματισμό της αναπαραγωγής για πέντε λεπτά ή να διακόψουν πλήρως τη μέτρηση του χρονόμετρου, εάν θέλουν να αναβάλουν τον αυτόματο τερματισμό της αναπαραγωγής.

Πηγή: SecNews

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *