Δεν είναι απαραίτητο κάθε δημοσίευση που μοιραζόμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι ορατή σε όλους στη λίστα επαφών μας. Ευτυχώς, οι ίδιες οι πλατφόρμες μας παρέχουν έναν τρόπο να προσαρμόσουμε τη ρύθμιση απορρήτου και να ελέγξουμε ποιος μπορεί να δει ποιες ιστορίες ή αναρτήσεις κάνουμε – διευκολύνοντας έτσι όλους μας! Με το Snapchat, έχετε τον πλήρη έλεγχο του ποιος βλέπει τις ιστορίες σας. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να περιορίσουν συγκεκριμένα άτομα ή οποιονδήποτε άλλο χρήστη από το να βλέπουν τις ιστορίες σας. Επιπλέον, δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να επιλέγουν ξεχωριστά άτομα που μπορούν να δημοσιεύουν ιστορίες. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με αυτές τις δυνατότητες, ακολουθεί ένας εύκολος οδηγός για το πώς να αποκρύψετε μια ιστορία Snapchat από συγκεκριμένα άτομα και να επιλέξετε όσους έχουν δικαίωμα πρόσβασης για να βλέπουν τις εν λόγω ιστορίες.

Απόκρυψη ιστορίας Snapchat από συγκεκριμένα άτομα

Το Snapchat σάς προσφέρει τη δυνατότητα να αποκρύψετε την 24ωρη ιστορία σας από ορισμένες από τις επαφές σας. Δείτε πώς να το κάνετε:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.
  2. Μεταβείτε στο προφίλ Snapchat οποιουδήποτε ατόμου πατώντας στο Bitmoji του.
  3. Τώρα πατήστε το κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες που είναι διαθέσιμο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  4. Επιλέξτε την επιλογή Privacy από το αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται στην οθόνη σας.
  5. Μετά από αυτό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή για την επιλογή My Story.
  6. Πατήστε στο κουμπί Done.

Αλλαγή των ρυθμίσεων ‘Who can view my Story’

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να επιτρέψετε σε συγκεκριμένα άτομα να δουν την ιστορία σας στο Snapchat. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας.
  2. Μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας στο Bitmoji και πατήστε το κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες που είναι διαθέσιμο στην καρτέλα My Stories.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Story Settings από το αναδυόμενο μενού.
  4. Μετά από αυτό, επιλέγετε ποιος μπορεί να δει το My Story.
  5. Επιλέξτε την επιλογή Custom και επιλέξτε άτομα που μπορούν να δουν την ιστορία σας στο Snapchat.
  6. Πατήστε το κουμπί Done.

Στη συνέχεια, με βάση τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, οι ιστορίες που δημοσιεύονται στο Snapchat θα είναι ορατές/κρυφές από ορισμένες επιλεγμένες επαφές.

Πηγή: gadgetsnow.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Καθαρίστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους κωδικούς πρόσβασης: Τι να πετάξετε και τι να κρατήσετε!  

«Αν έχετε ήδη τακτοποιήσει το σπίτι σας σε μεγάλο βαθμό, το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι το συγύρισμα της ψηφιακής ακαταστασίας που έχει κατακλύσει τον υπολογιστή και το smartphone σας, καθώς και το οικιακό σας δίκτυο και όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό» λένε οι ειδικοί της παγκόσμιας εταιρίας ψηφιακής ασφάλειας ESET.

WhatsApp: Δοκιμάζει κοινή χρήση οθόνης (Screen Share) σε βιντεοκλήσεις

Το WhatsApp έχει δοκιμάσει και παρουσιάσει μια σειρά νέων λειτουργιών τον τελευταίο καιρό. Μια από τις πιο πρόσφατες δυνατότητες που δοκιμάζει το WhatsApp είναι η κοινή χρήση οθόνης (Screen Share), μια λειτουργία που μοιάζει με αυτή του Zoom και του Microsoft Teams.

Μην χρησιμοποιείται το Control Center στο iPhone σας για να κλείσετε το Bluetooth

Ο κίνδυνος που σχετίζεται με το Bluetooth παρουσιάστηκε στο φετινό συνέδριο χάκερ Def Con, αλλά δεν είναι το είδος της απειλής για την ασφάλεια που θα πρέπει να χάσετε τον ύπνο σας.