Παραγγείλατε φαγητό από το Zomato ή το Swiggy; Αμέσως εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που ζητά να ελέγξετε ή να αξιολογήσετε την εφαρμογή. Μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό καθώς τα αναδυόμενα παράθυρα αξιολόγησης εφαρμογών είναι σύνηθες φαινόμενο. Ενώ μπορεί να είναι χρήσιμοι για τη λήψη σχολίων από τους χρήστες και την αύξηση της ορατότητας μιας εφαρμογής, μπορεί επίσης να είναι λίγο παρεμβατικοί. Στο iPhone, υπάρχει μια απλή μέθοδος για να αποτρέψετε την εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων κριτικής εφαρμογών στη συσκευή σας iOS.

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων κριτικής εφαρμογών iOS, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone σας
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή “iTunes & App Store”.
  • Απενεργοποιήστε την εναλλαγή “Βαθμολογίες και κριτικές εντός εφαρμογής”.

Απενεργοποιώντας αυτή την επιλογή, δεν θα λαμβάνετε πλέον αναδυόμενα παράθυρα επισκόπησης εφαρμογών από οποιεσδήποτε εφαρμογές στη συσκευή σας iOS. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να έχουν ενσωματωμένες τις δικές τους προτροπές αναθεώρησης, οπότε αυτή η μέθοδος ενδέχεται να μην αποτρέπει όλα τα αιτήματα αναθεώρησης. Επιπλέον, ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να απαιτούν να αφήσετε μια κριτική πριν ξεκλειδώσετε ορισμένες λειτουργίες ή περιεχόμενο, οπότε, λάβετε το υπόψη σας πριν απενεργοποιήσετε εντελώς τις προτροπές αναθεώρησης.

Τούτου λεχθέντος, η ιδέα των κριτικών και των αξιολογήσεων εφαρμογών δεν είναι κακή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι χρήσιμο να αφήσετε μια κριτική για μια εφαρμογή για να δώσετε ανατροφοδότηση στον προγραμματιστή ή για να βοηθήσετε άλλους χρήστες να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη λήψη της εφαρμογής. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αν τις βρίσκετε ενοχλητικές ή παρεμβατικές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω για να αποτρέψετε την εμφάνισή τους στη συσκευή σας iOS.

Πηγή: gadgetsnow.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Instagram: Ρυθμίστε ποιος μπορεί να σχολιάσει τις δημοσιεύσεις σας

Το να διατηρείτε δημόσιο το προφίλ σας Instagram είναι το κλειδί για την προσέγγιση ενός ευρύτερου κοινού, και την αύξηση των followers. Δυστυχώς όμως, αφήνει τις δημοσιεύσεις σας εκτεθειμένες σε ανεπιθύμητα μηνύματα.

Μην χρησιμοποιείται το Control Center στο iPhone σας για να κλείσετε το Bluetooth

Ο κίνδυνος που σχετίζεται με το Bluetooth παρουσιάστηκε στο φετινό συνέδριο χάκερ Def Con, αλλά δεν είναι το είδος της απειλής για την ασφάλεια που θα πρέπει να χάσετε τον ύπνο σας.

Google Maps: Ενεργοποίησε ξανά το ιστορικό τοποθεσίας – Αυτός είναι ο λόγος

Η Google προβαίνει σε μια σημαντική αλλαγή στο πως το ιστορικό τοποθεσίας λειτουργεί και ίσως θα πρέπει να εξετάσεις να το ενεργοποιήσεις εκ νέου.