Η λειτουργία αποκλεισμού του Twitter είναι το τέλειο εργαλείο για τη διαχείριση των αλληλεπιδράσεών σας με άλλους λογαριασμούς, καθώς σας επιτρέπει να περιορίσετε εύκολα την πρόσβαση από ορισμένα προφίλ. Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να προστατεύονται από τη λήψη ανεπιθύμητων επαφών και περιεχομένου, περιορίζοντας την πρόσβαση στα Tweets τους, εμποδίζοντας καθορισμένους λογαριασμούς να τους ακολουθούν ή να τους στέλνουν μηνύματα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να μπλοκάρετε αβίαστα οποιονδήποτε λογαριασμό στο Twitter.

Πριν κάνετε το βήμα για να μπλοκάρετε έναν λογαριασμό στο Twitter, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις επιπτώσεις του: Μόλις μπλοκάρετε κάποιον, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο περιεχόμενό του ούτε θα μπορείτε να ακολουθείτε τον συγκεκριμένο χρήστη. Εάν επιλέξετε να μπλοκάρετε έναν χρήστη που ακολουθείτε, αυτό θα προκαλέσει αυτόματα ένα unfollow. Εάν ένας λογαριασμός είναι μπλοκαρισμένος και επιλέξει να αναφέρει το προφίλ σας, όλα τα Tweets σας που τον αναφέρουν άμεσα θα είναι προσβάσιμα για προβολή, καθώς και για υποβολή στη διαδικασία αναφοράς.

Βήματα

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες που βρίσκεται στην κορυφή ενός tweet από τον λογαριασμό που θέλετε να αποκλείσετε.

2.Τώρα κάντε κλικ στο Block και μετά επιλέξτε Block για επιβεβαίωση.

Από την άλλη πλευρά, για να αποκλείσετε ένα προφίλ Twitter θα πρέπει να το κάνετε:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε.
  2. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο more followed από το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στη σελίδα του προφίλ τους.
  3. Τώρα επιλέξτε Αποκλεισμός, από το μενού.
  4. Τέλος κάντε κλικ στο Block για επιβεβαίωση.

Όταν ελέγχετε το προφίλ ενός λογαριασμού που έχετε μπλοκάρει, τα tweets του αποκρύπτονται. Παρόλα αυτά, μπορείτε να δείτε τα tweets από αυτόν τον λογαριασμό πατώντας το κουμπί “Ναι, προβολή προφίλ“.

Πηγή: SecNews

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ‘Contact is Now on Google Pay’

Το Google Pay επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω UPI, συγχρονίζοντας τις επαφές τους ώστε να μπορούν να βρίσκουν και να μεταφέρουν χρήματα γρήγορα. Ωστόσο, η εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών στέλνει ενοχλητικές, τυχαίες ειδοποιήσεις που ενημερώνουν ότι μια συγκεκριμένη επαφή έχει ενταχθεί στην πλατφόρμα.

Μην χρησιμοποιείται το Control Center στο iPhone σας για να κλείσετε το Bluetooth

Ο κίνδυνος που σχετίζεται με το Bluetooth παρουσιάστηκε στο φετινό συνέδριο χάκερ Def Con, αλλά δεν είναι το είδος της απειλής για την ασφάλεια που θα πρέπει να χάσετε τον ύπνο σας.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου ομάδας στο WhatsApp

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου ομάδας στο τηλέφωνο Android, ακολουθήστε αυτά τα βήματα