Αν είσαι ήδη ένας από τους νέους κατόχους κάποιου iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, σιγουρέψου πως έχεις αναβαθμίσεις το κινητό σου σε iOS 17.0.2 πριν φέρεις τα δεδομένα σου από άλλο iPhone, αλλιώς θα έχεις προβλήματα.

Το iOS 17.0.2 είναι διαθέσιμο μόνο στα iPhone 15 series. Η Apple αναφέρει πως η αναβάθμιση διορθώνει ένα bug, που αποτρέπει την συσκευή από το να φέρει πίσω τα δεδομένα από άλλη συσκευή κατά το στήσιμο της συσκευής, οπότε η αναβάθμιση είναι απαραίτητη, ώστε να μην χάσεις αρχεία.

Για να κάνετε την αναβάθμιση θα πρέπει να πάτε Setting>General>Software Update και να πατήσετε να αναβαθμίσεις μόλις εμφανιστεί η νέα έκδοση.

Αν προσπαθήσατε να φέρετε δεδομένα από άλλη συσκευή χωρίς να έχετε αναβαθμίσει, τότε το iPhone 15 θα μείνει στο λογότυπο της Apple. Η Apple έχει δημοσιεύσει τον τρόπο με διαδικασία βήμα βήμα για την επαναφορά της συσκευής.

  1. Συνδέστε το νέο σας iPhone σε έναν υπολογιστή με καλώδιο.
  2. Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου. Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί μείωσης της έντασης. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί.
  3. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο όσο εμφανίζεται το λογότυπο της Apple και μην το αφήνετε μέχρι να εμφανιστεί μια εικόνα υπολογιστή και καλωδίου.
  4. Στον υπολογιστή σας, εντοπίστε το νέο σας iPhone στο Finder ή στο iTunes.
  5. Επιλέξτε Επαναφορά όταν δείτε την επιλογή Επαναφορά ή Ενημέρωση.

Αφού κάνετε επαναφορά και αναβαθμίσετε σε iOS 17.0.2, η διαδικασία της μεταφοράς αρχείων από άλλο iPhone ξεκινάει κανονικά.

Πηγή: Apple

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Twitch: Πώς να ακυρώσετε συνδρομές;

Θέλετε να απεγγραφείτε από ένα κανάλι στο Twitch; Μην ανησυχείτε! Μπορείτε εύκολα να τερματίσετε ορισμένες ή όλες τις συνδρομές σας στην πλατφόρμα Twitch.

Μακριά από αυτές τις εφαρμογές! Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα λίστα malware εφαρμογών

Τα επίσημα app stores αποτελούν ίσως το καλύτερο μέρος για να κατεβάσει κάποιος ασφαλές λογισμικό, δυστυχώς όμως δεν απουσιάζουν οι επιβλαβείς εφαρμογές.

Το WhatsApp εργάζεται για την εισαγωγή ονομάτων χρήστη στην εφαρμογή

Το WhatsApp βασίζεται εδώ και καιρό στους αριθμούς τηλεφώνου ως τη μόνη ταυτότητα για τους λογαριασμούς και οι χρήστες χρειάζονται έναν αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό.