Αν είσαι ήδη ένας από τους νέους κατόχους κάποιου iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, σιγουρέψου πως έχεις αναβαθμίσεις το κινητό σου σε iOS 17.0.2 πριν φέρεις τα δεδομένα σου από άλλο iPhone, αλλιώς θα έχεις προβλήματα.

Το iOS 17.0.2 είναι διαθέσιμο μόνο στα iPhone 15 series. Η Apple αναφέρει πως η αναβάθμιση διορθώνει ένα bug, που αποτρέπει την συσκευή από το να φέρει πίσω τα δεδομένα από άλλη συσκευή κατά το στήσιμο της συσκευής, οπότε η αναβάθμιση είναι απαραίτητη, ώστε να μην χάσεις αρχεία.

Για να κάνετε την αναβάθμιση θα πρέπει να πάτε Setting>General>Software Update και να πατήσετε να αναβαθμίσεις μόλις εμφανιστεί η νέα έκδοση.

Αν προσπαθήσατε να φέρετε δεδομένα από άλλη συσκευή χωρίς να έχετε αναβαθμίσει, τότε το iPhone 15 θα μείνει στο λογότυπο της Apple. Η Apple έχει δημοσιεύσει τον τρόπο με διαδικασία βήμα βήμα για την επαναφορά της συσκευής.

  1. Συνδέστε το νέο σας iPhone σε έναν υπολογιστή με καλώδιο.
  2. Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου. Πατήστε και αφήστε γρήγορα το κουμπί μείωσης της έντασης. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί.
  3. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο όσο εμφανίζεται το λογότυπο της Apple και μην το αφήνετε μέχρι να εμφανιστεί μια εικόνα υπολογιστή και καλωδίου.
  4. Στον υπολογιστή σας, εντοπίστε το νέο σας iPhone στο Finder ή στο iTunes.
  5. Επιλέξτε Επαναφορά όταν δείτε την επιλογή Επαναφορά ή Ενημέρωση.

Αφού κάνετε επαναφορά και αναβαθμίσετε σε iOS 17.0.2, η διαδικασία της μεταφοράς αρχείων από άλλο iPhone ξεκινάει κανονικά.

Πηγή: Apple

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Κλείδωμα κωδικών με δαχτυλικό αποτύπωμα στον Chrome για PC

Google Chrome PC fingerprint ΙντερνετSecurityTechnologyΓενικά Κλείδωμα κωδικών με δαχτυλικό αποτύπωμα στον Chrome για PC Από Haris Anagnostopoulos -08/02/20230 Ο Google Chrome παρουσίασε μια νέα λειτουργία βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας για Android την περασμένη εβδομάδα, επιτρέποντάς το κλείδωμα καρτελών στο incognito mode με δακτυλικό αποτύπωμα.

iPhone: Δες πώς να επεκτείνεις τη ζωή και την αυτονομία της μπαταρίας

Οι μπαταρίες των iPhone έχουν μακρά ζωή. Ωστόσο, το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο, ειδικά αν του συμπεριφέρεσαι ανάλογα.

Σοβαρό κενό ασφαλείας στο Bluetooth 4.2 και νεότερο θέτει σε κίνδυνο δισεκατομμύρια συσκευές

Αυτό το exploit φαίνεται να λειτουργεί, τουλάχιστον εν μέρει, σε οποιαδήποτε συσκευή που χρησιμοποιεί Bluetooth 4.2 ή νεότερη έκδοση.