Ριζική αναβάθμιση έρχεται στα spam φίλτρα του Gmail, με τη Google να την αποκαλεί ως τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στα χρονικά. Η Google επισημαίνει ότι με αυτή το Gmail θα μπορέσει να αναγνωρίσει καλύτερα τα spam emails και να βάλει τέλος σε αυτά στο γραμματοκιβώτιό σας.

Ειδική έμφαση δίνεται στα spam emails τύπου adversarial text manipulations, που πρόκειται για emails με πλήθος ειδικών χαρακτήρων, emojis, ορθογραφικά και άλλα που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην το θεωρήσουν spam.

Η Google επισημαίνει ότι τέτοιου είδους emails μέχρι τώρα ήταν πολύ δύσκολο να θεωρηθούν ως spam από τα φίλτρα, καθώς μπορεί το κείμενο να εμφανίζει χαρακτήρες αλλά στην ουσία αυτοί παρουσιάζονται με χαρακτήρες του συστήματος Unicode, που το ρομπότ δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς αναφέρει και ως εκ τούτου δεν το θεωρεί spam.

Με την AI όμως που εισέρχεται πλέον στο Gmail, τα φίλτρα της Google θα μπορούν να αναγνωρίζουν και να αποκλείσουν μηνύματα spam σαν αυτό της φωτογραφίας, βάζοντας ουσιαστικά τέλος σε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα, τουλάχιστον αυτό υπόσχεται η Google.

Πηγή: Arstechnica.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Eνεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις Άγνωστου tracker σε Android smartphone και tablet

Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη και αν επιθυμείτε να την ενεργοποιήσετε, μπορείτε να αναγνωρίζετε άγνωστους ιχνηλάτες και να διατηρείτε την ασφάλειά σας.

Πώς να αλλάξετε browser σε Android συσκευή;

Ένα από τα θετικά στοιχεία του Android είναι η ευελιξία που προσφέρει στους χρήστες του και μέρος αυτής της ευελιξίας είναι και η δυνατότητα χρήσης διαφορετικών browser.

Ζήσε τη ζωή σου ήσυχα με το Quiet Mode του Instagram

Το Instagram παρουσίασε το “Quiet Mode” το οποίο θα βοηθήσει τους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα τον χρόνο που ξοδεύουν στην εφαρμογή, μαζί με νέο φιλτράρισμα περιεχομένου ώστε να βελτιωθεί η αναζήτηση και η θέαση.