Με μια νέα ενημέρωση, το WhatsApp θέλει να κάνει τις κλήσεις spam λιγότερο ενοχλητικές και να επιτρέψει στους χρήστες να επιλέξουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις απορρήτου, ανακοίνωσε η εταιρεία. Η πρώτη λειτουργία, που ονομάζεται “Silence Unknown Callers”, κάνει ακριβώς αυτό – οι κλήσεις δεν θα χτυπούν στο τηλέφωνό σας, αλλά θα εμφανίζονται στη λίστα κλήσεων σε περίπτωση που η κλήση είναι σημαντική αλλά πρέπει να απαντήσετε. Για τους περισσότερους χρήστες, αυτό θα πρέπει να προσφέρει ένα αξιοπρεπές μείγμα πρακτικότητας και ιδιωτικότητας.

Και μιλώντας για το απόρρητο, το WhatsApp εισήγαγε και μια λειτουργία που ονομάζεται Privacy Checkup. “Επιλέγοντας ‘Start Checkup’ στις ρυθμίσεις απορρήτου, θα πλοηγηθείτε σε πολλαπλά επίπεδα απορρήτου που ενισχύουν την ασφάλεια των μηνυμάτων, των κλήσεων και των προσωπικών σας πληροφοριών”, δήλωσε η εταιρεία. Αυτό παρέχει επιλογές όπως “Choose who can contact you,” “Control your personal info,” “Add more privacy to your chats” και “Add more protection to your account.”

Το WhatsApp κυκλοφόρησε και ένα συναισθηματικά συγκινητικό βίντεο, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να ελέγχουν τους φίλους για τους οποίους μπορεί να ανησυχούν. Είναι ένας τρόπος για το WhatsApp να προωθήσει βασικές λειτουργίες απορρήτου – το κλείδωμα της συνομιλίας εισήχθη μόλις τον περασμένο μήνα, για παράδειγμα.

Πηγή: engadget.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Cloud Storage: Οι πιο ασφαλείς υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud

Η αποθήκευση αρχείων και δεδομένων στο cloud (cloud storage) είναι αναμφισβήτητα κάτι πολύ χρήσιμο. Η ασφάλεια, όμως, είναι επίσης σημαντική.

Viber: 8 λειτουργίες που θα σου φανούν χρήσιμες!

8 φοβερές λειτουργίες του Viber που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

Πώς να σταματήσετε τις εφαρμογές να σας ζητούν να τις ελέγξετε και να τις βαθμολογήσετε στο iPhone

Παραγγείλατε φαγητό από το Zomato ή το Swiggy; Αμέσως εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που ζητά να ελέγξετε ή να αξιολογήσετε την εφαρμογή.