Θέλετε να απεγγραφείτε από ένα κανάλι στο Twitch; Μην ανησυχείτε! Μπορείτε εύκολα να τερματίσετε ορισμένες ή όλες τις συνδρομές σας στην πλατφόρμα Twitch. Μπορείτε να το κάνετε στον υπολογιστή σας ή στο τηλέφωνο iPhone ή Android.

Πριν δούμε πώς γίνεται αυτό, όμως, θα μιλήσουμε για το τι ακριβώς συμβαίνει όταν ακυρώνετε μια συνδρομή στο Twitch.

Τι συμβαίνει όταν ακυρώνετε μια συνδρομή στο Twitch;

Όταν ακυρώνετε μια συνδρομή στο Twitch, μια ημερομηνία λήξης θα αντικαταστήσει την ημερομηνία ανανέωσης της συνδρομής. Μπορείτε να απολαμβάνετε τα προνόμια της συνδρομής σας μέχρι την ημερομηνία λήξης. Στη συνέχεια, το Twitch θα ακυρώσει την εγγραφή σας στο κανάλι που επιλέξατε και θα αφαιρέσει όλα τα πλεονεκτήματα.

Οι συνδρομές σας σε ένα κανάλι Twitch ανανεώνονται αυτόματα (εκτός εάν έχετε ορίσει κάτι διαφορετικό). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης, αν δεν θέλετε να πληρώσετε για τον επόμενο μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για να ακυρώσετε μια συνδρομή στο Twitch, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια συσκευή από την οποία κάνατε την εγγραφή. Για παράδειγμα, εάν έχετε εγγραφεί σε ένα κανάλι από το Android τηλέφωνό σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο για να καταργήσετε την εγγραφή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι συνδρομές smartphone σας δρομολογούνται μέσω του αντίστοιχου καταστήματος εφαρμογών του τηλεφώνου σας.

Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή στο Twitch;

Desktop

Εάν έχετε εγγραφεί σε ένα κανάλι από τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε τον επίσημο ιστότοπο του Twitch για να προχωρήσετε σε κατάργηση της συνδρομής.

 • Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το site του Twitch.
 • Στο site, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
 • Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε “Subscriptions“.
 • Στη σελίδα “Subscriptions“, βρείτε το κανάλι για να καταργήσετε την εγγραφή σας. Στην επάνω δεξιά γωνία αυτού του καναλιού, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και επιλέξτε “Don’t Renew Subscription“.
 • Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξηγήσετε τον λόγο που ακυρώνετε τη συνδρομή σας. Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στην επιλογή “Don’t Renew Subscription“. (Το Twitch μπορεί να κοινοποιήσει τον λόγο για τον οποίο καταργήσατε την εγγραφή σας με τον δημιουργό του καναλιού, αλλά με ανώνυμο τρόπο).
 • Θα δείτε μια οθόνη που λέει “Subscription No Longer Renewing“. Αυτό δείχνει ότι η συνδρομή σας ακυρώθηκε με επιτυχία.

iPhone ή Android

Για να ακυρώσετε μια συνδρομή καναλιού στο τηλέφωνο iPhone ή Android, χρησιμοποιήστε την επίσημη εφαρμογή για κινητά του Twitch.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Twitch στο τηλέφωνό σας.
 • Στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας.
 • Στο μενού “Account” που ανοίγει, επιλέξτε “Subscriptions“.
 • Επιλέξτε τη συνδρομή που θέλετε να ακυρώσετε.
 • Πατήστε “Cancel Subscription“.
 • Επιλέξτε “Cancel Subscription” στο μήνυμα.
 • Το Twitch θα σας ενημερώσει ότι καταργήσατε με επιτυχία την εγγραφή σας από το κανάλι που επιλέξατε.

Με αυτόν τον τρόπο, ακυρώνετε τις συνδρομές και έτσι δεν πληρώνετε για συνδρομές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον στο Twitch!

Το Twitch είναι μια από τις πιο σημαντικές πλατφόρμες στο διαδίκτυο σήμερα. Η πλατφόρμα έχει γίνει προορισμός για gamers, δημιουργούς μουσικής, καλλιτέχνες και άλλες κατηγορίες που θέλουν να μοιραστούν το ζωντανό τους περιεχόμενο και είναι πολύ δημοφιλής.

Πηγή: howtogeek.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Τα Windows 11 περνάνε παλιούς οδηγούς για AMD GPUs προκαλώντας προβλήματα συμβατότητας

Για κάποιο hardware όπως οι επεξεργαστές και οι κάρτες γραφικών, είναι προτιμότερο να εμποδίζουμε τo Windows Update να εγκαθιστά τους δικούς του οδηγούς.

Οδηγίες για Wearable συσκευές

Οι φορετές συσκευές ή η φορητή τεχνολογία, όπως έξυπνα ρολόγια (smart watches), ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης (fitness trackers) , εντοπιστές GPS (GPS locators) και κάμερες δράσης τοποθετημένες στο σώμα (body-mounted action cameras), έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται και να παρακολουθούν προσωπικά δεδομένα.

Πρόβληματα σύνδεσης στο δίκτυο κινητής έχουν τα iPhone μετά το iOS 17.2.1, μερικές λύσεις

Φαίνεται ότι κάποια μοντέλα iPhone δεν μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης – όπως αναφέρουν χρήστες στο Support Community Discussions site της Apple.