Το μπλοκάρισμα κάποιου στο Viber είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατέψετε το απόρρητό σας και να αποτρέψετε ανεπιθύμητες επαφές από το να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το Viber σε τηλέφωνο Android, έχετε τη δυνατότητα να μπλοκάρετε κάποιον γρήγορα και εύκολα στις ρυθμίσεις απορρήτου. Ως αποτέλεσμα του αποκλεισμού αυτού του χρήστη, δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει ή να σας καλέσει μέσω της εφαρμογής, καθώς και να σας προσθέσει σε τυχόν ομαδικές συνομιλίες. Η ζωή μόλις έγινε πιο απλή!

Το Viber είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο επικοινωνίας πολλαπλών πλατφορμών, το οποίο είναι προσβάσιμο σε συσκευές Android, iOS, Windows, Linux και MacOS. Η χρήση του είναι δωρεάν και επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα ή να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω Wi-Fi ή σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, διαθέτει ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό ασφαλείας που προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρη σε άκρη για τα μηνύματα.

Θέλετε να μην επιτρέψετε σε ορισμένες επαφές να σας στέλνουν μηνύματα στο Viber; Είναι εύκολο! Με το μπλοκάρισμα του ατόμου, δεν θα μπορεί να βλέπει τις ενημερώσεις του προφίλ σας ή να βλέπει ότι είστε online. Ακόμη καλύτερα: Δεν μπορούν πλέον να σας προσθέσουν σε μια ομαδική συνομιλία. Δείτε πώς λειτουργεί στα τηλέφωνα Android.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή.

Μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό κάνοντας swipe προς τα πάνω από την αρχική οθόνη και πατώντας το εικονίδιο της εφαρμογής.

  • Πατήστε More. Πρόκειται για τις τρεις οριζόντιες γραμμές που βρίσκονται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης.
  • Πατήστε Settings. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τις διάφορες ρυθμίσεις της εφαρμογής.
  • Πατήστε Privacy. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε τις διάφορες ρυθμίσεις απορρήτου της εφαρμογής.
  • Πατήστε Block list. Αυτό θα σας εμφανίσει μια λίστα με τις επαφές που έχετε αποκλείσει.
  • Πατήστε το σύμβολο Plus (+).Αυτό θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια επαφή στη λίστα αποκλεισμού.
  • Πατήστε μια επαφή. Αυτή είναι η επαφή που θέλετε να μπλοκάρετε από το Viber.
  • Πατήστε το check mark για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας. Αυτό βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

Μόλις μπλοκάρετε μια επαφή στο Viber, δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ή κλήσεις από αυτήν, εκτός αν την ξεμπλοκάρετε ξανά στο μέλλον. Έτσι, αν υπάρχει κάποιος που σας ενοχλεί ή σας παρενοχλεί, το μπλοκάρισμά του είναι ένας εύκολος τρόπος για να το σταματήσετε!

Θέλετε μήπως να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Viber ή θεωρείτε ότι κάνατε λάθος που τον μπλοκάρατε; Είναι εύκολο – απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα! Πρώτον, ανοίξτε την εφαρμογή Viber. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή “More”, ακολουθούμενη από την επιλογή “Settings” και στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα με την ένδειξη “Privacy” και μετά “Block list”. Μετά από αυτό, βρείτε την επαφή που θέλετε να αφαιρέσετε από τη λίστα αποκλεισμού σας και πατήστε “unblock” γι’ αυτήν. Συγχαρητήρια – Έχετε πλέον αφαιρέσει με επιτυχία έναν χρήστη από τη λίστα αποκλεισμένων χρηστών σας με ευκολία!

Πηγή: thedroidguy.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *