Το Instagram παρουσίασε το “Quiet Mode” το οποίο θα βοηθήσει τους χρήστες να διαχειριστούν καλύτερα τον χρόνο που ξοδεύουν στην εφαρμογή, μαζί με νέο φιλτράρισμα περιεχομένου ώστε να βελτιωθεί η αναζήτηση και η θέαση.

Όταν το Quiet Mode είναι ενεργό, ο χρήστης δεν βλέπει ειδοποιήσεις από την εφαρμογή και έτσι μπορεί να ζει τη ζωή του χωρίς περισπάσεις από το Instagram και τον κόσμο του.

Επιπλέον, με το Quiet Mode ο χρήστης παίρνει ένα νέο εικονίδιο status και η εφαρμογή ανταποκρίνεται αυτόματα στα άμεσα μηνύματα ενημερώνοντας το άτομο που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του ότι δεν είναι διαθέσιμο και δεν θα δει τις ειδοποιήσεις μέχρι να μπει στην εφαρμογή.

Προφανώς, ο κάθε ένας μπορεί να απενεργοποιήσει γενικά τις ειδοποιήσεις του Instagram και να μην μπαίνει στην εφαρμογή. Όμως, έτσι όποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μπορεί άνετα να θεωρήσει ότι τον αγνοεί.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του Quiet Mode στο Instagram είναι ότι μόλις ο χρήστης επανέλθει στην εφαρμογή βλέπει μία σύνοψη με όσα έχασε όσο ήταν εκτός “σύνδεσης”. Υποτίθεται ότι το mode δημιουργήθηκε για τους εφήβους, αλλά ξεκάθαρα θα το εκμεταλλευτούν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία χρήστες.

Πηγή: Instagram

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *