ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέο malware επαναφέρει cookies και παραβιάζει λογαριασμούς Google

Μια σοβαρή ευπάθεια που σχετίζεται με τα cookies, η οποία περιλαμβάνει malware που διεισδύει σε αρχεία από τον Chrome, φαίνεται να επιτρέπει την πρόσβαση σε λογαριασμούς Google ακόμη και μετά την αλλαγή των κωδικών πρόσβασης.

Microsoft Edge: Εξασφάλισε 4 δισ. δολάρια στους χρήστες και απέτρεψε 127 εκ. επιθέσεις phishing

Η ασφάλεια βρίσκεται επίσης στο προσκήνιο για το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Edge απέτρεψε 127 εκατομμύρια επιθέσεις phishing κατά τη διάρκεια του 2023, γεγονός που ισοδυναμεί με την αποτροπή τεσσάρων επιθέσεων phishing κάθε δευτερόλεπτο κατά μέσο όρο.

Οι μεγαλύτερες αποτυχίες της Google για το 2023

Η Google, που ξεκίνησε ως μια ταπεινή μηχανή αναζήτησης το 1998, έχει διανύσει μια αξιοσημείωτη 25ετή πορεία που χαρακτηρίζεται από τη διαφοροποίηση σε πολλούς τομείς.

Το χρονικό των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο για το 2023

Το Tech Crunch δημοσίευσε τον απολογισμό του περασμένου έτους στον τομέα του κυβερνοεγκλήματος, ο οποίος αποκαλύπτει μια σειρά από αξιοσημείωτες συλλήψεις και νομικές ενέργειες εναντίον ορισμένων από τους πιο παραγωγικούς εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Πώς κορυφαίες εταιρείες σας στερούν τα δικαιώματα της ψηφιακής ιδιοκτησίας

Σε μια εποχή όπου οι ψηφιακές αγορές είναι διαδεδομένες, η λεπτή γραμμή μεταξύ ιδιοκτησίας και αδειοδότησης γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Οι 13 Android εφαρμογές που πρέπει άμεσα να διαγραφούν από το smartphone σου

Η ομάδα της McAfee εντόπισε 25 εφαρμογές οι οποίες περιείχαν το Xamalicious malware.

Η πιο εξελιγμένη επίθεση με spyware πραγματοποιήθηκε σε χιλιάδες iPhone μέσω iMessage

Ερευνητές παρουσίασαν στοιχεία που δείχνουν ότι σε διάστημα τεσσάρων ετών χιλιάδες συσκευές iPhone δέχθηκαν επίθεση από spyware.

Αυτόματη αλλαγή ρυθμίσεων με AI στα Windows 11 χάρη στο Copilot

Το Windows Copilot είναι περιορισμένο στην τρέχουσα μορφή του, αλλά η Microsoft θα μπορούσε να εργάζεται σε μια νέα έκδοση της AI που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα Windows 11.

Μαθητής συνελήφθει γιατί απενεργοποίησε πολλαπλά iPhone, εξ αποστάσεως

Οι αρχές της κομητείας Άρλινγκτον διερευνούν ενεργά ένα περιστατικό κυβερνοασφάλειας σχετικά με την απανεργοποίηση κινητών τηλεφώνων στο λύκειο Washington Liberty στις 29 Νοεμβρίου.