6 πράγματα που μπορούν να σας εκθέσουν στο Internet

Σήμερα δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το διαδίκτυο, έναν από τους σημαντικότερους πόρους για τη νέα γενιά. Θυμάστε να αναζητάτε πληροφορίες σε μια εγκυκλοπαίδεια ή να πηγαίνετε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο για να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο ή να κλείσετε ένα ξενοδοχείο;

Τι είναι πραγματικά τα Tracking cookies;

Τα cookies παρακολούθησης είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας και περιέχουν ένα λεπτομερές ιστορικό της διαδικτυακής σας συμπεριφοράς.

Οι πειρατικές λήψεις της The Super Mario Bros. Movie περιέχουν malware

Οι χάκερ στοχεύουν και πάλι τους χρήστες που κατεβάζουν παράνομα ταινίες και μολύνουν τις συσκευές τους με κακόβουλο λογισμικό.

Apple App Store: Μπλόκαρε πάνω από 1.7 εκατ. επικίνδυνες εφαρμογές το 2022

Κατά τη διάρκεια του 2022, η ομάδα που φροντίζει για την ασφάλεια του App Store της Apple απέτρεψε συναλλαγές άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχαν χαρακτηριστεί ως δυνητικά δόλιες, ενώ μπλόκαρε και σχεδόν 1,7 εκατομμύρια υποβολές εφαρμογών για παραβιάσεις των πολιτικών απορρήτου, ασφάλειας και περιεχομένου.

Musk για Twitter: Έρχονται κρυπτογραφημένα άμεσα μηνύματα

Η ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter πρόκειται να γίνει πολύ πιο ασφαλής και ιδιωτική, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας.

WhatsApp: Ακούει κρυφά τους χρήστες ενώ κοιμούνται

Ένας ειδικός ισχυρίστηκε ότι το WHATSAPP ακούει κρυφά τους χρήστες ενώ κοιμούνται.

Σήμα κακοποίησης: Η χειρονομία που σημαίνει πως πρέπει να καλέσετε αμέσως την αστυνομία

Το “σήμα” της κακοποίησης που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε.

Πως η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ιδιωτικότητά μας – Deep fake videos και εκδικητική πορνογραφία

Tα deep fake video εκτός του ότι έχουν καταστεί από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία παραπληροφόρησης, δημιουργούν ένα σημαντικό πρόβλημα για γυναίκες και ανήλικα κορίτσια που είτε κινδυνεύουν είτε έχουν γίνει ήδη θύματα «μη συναινετικής πορνογραφίας».

Η Apple προσθέτει 20 νέα παιχνίδια στο Apple Arcade

Η Apple παρουσίασε 20 νέα παιχνίδια στο Apple Arcade την Πέμπτη.