Brave Browser: Πώς λειτουργεί το Forgetful Browsing

Πώς ενεργοποιείτε το Forgetful Browsing του Brave, ανά ιστότοπο ή καθολικά, ώστε οι ιστότοποι να μην σας αναγνωρίζουν σε επόμενες επισκέψεις.