Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην επίσημη σελίδα υποστήριξης το My Photo Stream θα παύσει οριστικά τη λειτουργία του στις 26 Ιουλίου του 2023. Ως εκ τούτου, το ανέβασμα φωτογραφιών στο My Photo Stream θα σταματήσει ένα μήνα πριν, στις 26 Ιουνίου του 2023.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες έχουν ανεβεί στην υπηρεσία πριν από την ημερομηνία αυτή, θα παραμείνουν στο iCloud για 30 ημέρες από την ημερομηνία που ανέβηκαν και θα είναι διαθέσιμες σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σου είναι ενεργοποιημένο το My Photo Stream.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, οι φωτογραφίες στο My Photo Stream είναι ήδη αποθηκευμένες σε τουλάχιστον μια από τις συσκευές σου, επομένως αν έχεις τη συσκευή με τις αρχικές φωτογραφίες, δεν θα χάσεις καμία. Αν μια φωτογραφία δεν είναι ήδη αποθηκευμένη στη βιβλιοθήκη σου σε ένα συγκεκριμένα iPhone, iPad ή Mac, θα πρέπει να την αποθηκεύσεις σε αυτή στην εν λόγω συσκευή.

Από εδώ και στο εξής, το iCloud Photos είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις τις φωτογραφίες και τα video σου αποθηκευμένα και συγχρονισμένα σε κάθε συσκευή.

Πηγή: apple.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Απατεώνες παρακάμπτουν το 2FA για Coinbase και MetaMask και κλέβουν crypto

Μια phishing καμπάνια με στόχο την κλοπή crypto, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρακάμπτει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για να αποκτά πρόσβαση σε λογαριασμούς σε Coinbase, MetaMask, Crypto.com και KuCoin.

Το Magecart malware χτυπά ξανά και ξανά σε e-commerce websites

Το shopping cart malware, γνωστό ως Magecart, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στην εργαλειοθήκη των επιτιθέμενων, και παρά τις προσπάθειες για τον μετριασμό και την εξάλειψη της παρουσίας του, παραμένει φουλ ενεργό.

Τα κακώς κείμενα με το ChatGPT προσπαθεί να αποτρέψει η Samsung, με δικό της AI chatbot

Η Samsung, σε στρατηγική συνεργασία με τη Naver, πρόκειται να αναδιαρθρώσει το εταιρικό της περιβάλλον με την ανάπτυξη μιας προηγμένης πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εσωτερική χρήση.