Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην επίσημη σελίδα υποστήριξης το My Photo Stream θα παύσει οριστικά τη λειτουργία του στις 26 Ιουλίου του 2023. Ως εκ τούτου, το ανέβασμα φωτογραφιών στο My Photo Stream θα σταματήσει ένα μήνα πριν, στις 26 Ιουνίου του 2023.

Οποιεσδήποτε φωτογραφίες έχουν ανεβεί στην υπηρεσία πριν από την ημερομηνία αυτή, θα παραμείνουν στο iCloud για 30 ημέρες από την ημερομηνία που ανέβηκαν και θα είναι διαθέσιμες σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σου είναι ενεργοποιημένο το My Photo Stream.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, οι φωτογραφίες στο My Photo Stream είναι ήδη αποθηκευμένες σε τουλάχιστον μια από τις συσκευές σου, επομένως αν έχεις τη συσκευή με τις αρχικές φωτογραφίες, δεν θα χάσεις καμία. Αν μια φωτογραφία δεν είναι ήδη αποθηκευμένη στη βιβλιοθήκη σου σε ένα συγκεκριμένα iPhone, iPad ή Mac, θα πρέπει να την αποθηκεύσεις σε αυτή στην εν λόγω συσκευή.

Από εδώ και στο εξής, το iCloud Photos είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις τις φωτογραφίες και τα video σου αποθηκευμένα και συγχρονισμένα σε κάθε συσκευή.

Πηγή: apple.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Pakistani Hackers Use Linux Malware Poseidon to Target Indian Government Agencies

The Pakistan-based advanced persistent threat (APT) actor known as Transparent Tribe used a two-factor authentication (2FA) tool used by Indian government agencies as a ruse to deliver a new Linux backdoor called Poseidon.

Το Brave Search δεν χρησιμοποιεί πλέον το Bing

Όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης εξυπηρετούνται πλέον από το ευρετήριο της Brave.

Western Digital Confirms Customer Data Stolen by Hackers in March Breach

Digital storage giant Western Digital confirmed that an "unauthorized third party" gained access to its systems and stole personal information belonging to the company's online store customers.