Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία και επιρροή στην τεχνολογία και οι σημαντικότεροι παίκτες της τεχνολογικής βιομηχανίας βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου για την ανάπτυξη των πιο προηγμένων chatbots AI. Το AI chatbot της Google, το Google Bard έλαβε πρόσφατα ορισμένες ενημερώσεις που το καθιστούν πιο φιλικό προς τον χρήστη.

Μια από τις τελευταίες ενημερώσεις επικεντρώνεται στην παροχή πιο ακριβών απαντήσεων με βάση την τοποθεσία του χρήστη. Παρέχοντας στη Bard πρόσβαση στην ακριβή τοποθεσία σας, μπορείτε να λάβετε καλύτερες συστάσεις για κοντινά εστιατόρια, τραπεζικά γραφεία ή οποιαδήποτε άλλα μέρη που μπορεί να αναζητάτε στην περιοχή σας.

Αυτή η λειτουργία ευθυγραμμίζεται με άλλες υπηρεσίες της Google που χρησιμοποιούν την τοποθεσία σας για να κατανοήσουν καλύτερα τις προτιμήσεις σας και να προσφέρουν πιο συναφή αποτελέσματα, όπως κάνει το Google Search. Σύμφωνα με το 9to5Google, για να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας, πρέπει απλώς να πατήσετε στο “Update location”, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κουμπί του light/dark θέματος. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε αν θα μοιραστείτε ή όχι την ακριβή τοποθεσία σας με τo Bard.

Τον τελευταίο μήνα, η Google παρουσίασε αρκετές σημαντικές ενημερώσεις Google Bard για να εμπλουτίσει την εμπειρία του χρήστη. Αυτές περιλαμβάνουν την ενεργοποίηση του Bard για λογαριασμούς Google Workspace, την εισαγωγή μιας επιλογής Dark mode για μια πιο ευχάριστη οπτικά διεπαφή και την παροχή απρόσκοπτης εξαγωγής σε Google Docs και Gmail. Το Google Docs διεύρυνε επίσης τη διαθεσιμότητα γλωσσών και χωρών, προσθέτοντας υποστήριξη για τα ιαπωνικά και τα κορεατικά, εκτός από τα αγγλικά των ΗΠΑ, και πλέον εξυπηρετεί περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές.

Οι πρόσφατες ενημερώσεις του AI chatbot περιλαμβάνουν και βελτιώσεις στις δυνατότητες σύνοψης, εξασφαλίζοντας πιο συνοπτικές και κατατοπιστικές απαντήσεις. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν πλέον να εντοπίζουν ευκολότερα τα τμήματα των απαντήσεων που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες πηγές, χάρη στη νέα λειτουργία αντιστοίχισης πηγών. Το Google Bard έχει επίσης ενσωματώσει εικόνες από το Google Search στις αγγλικές απαντήσεις του, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν οπτικές πληροφορίες. Και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για τους χρήστες – τουλάχιστον προς το παρόν – είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να εγγραφούν σε λίστα αναμονής για να δοκιμάσουν το Google Bard.

Πηγή: phonearena.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Pakistani Hackers Use Linux Malware Poseidon to Target Indian Government Agencies

The Pakistan-based advanced persistent threat (APT) actor known as Transparent Tribe used a two-factor authentication (2FA) tool used by Indian government agencies as a ruse to deliver a new Linux backdoor called Poseidon.

Kyocera: Εκμεταλλεύεται για τη διανομή κακόβουλου λογισμικού

Η εφαρμογή εκτύπωσης Android Kyocera είναι ευάλωτη σε μη εξουσιοδοτημένο χειρισμό, παρέχοντας σε κακόβουλες εφαρμογές την ευκαιρία να κατεβάσουν και ενδεχομένως να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό σε ευάλωτες συσκευές.

Η Apple απαγορεύει στους υπαλλήλους της να χρησιμοποιούν το ChatGPT

Η Apple έχει περιορίσει τη χρήση του ChatGPT και άλλων εξωτερικών βοηθητικών προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης από τους υπαλλήλους της, καθώς αναπτύσσει τη δική της παρόμοια τεχνολογία, σύμφωνα με την Wall Street Journal.