Πολλοί χρήστες του Twitter ανέφεραν ότι διάφορα διαγραμμένα tweets επανεμφανίζονται στον ιστότοπο με ανησυχητικό ρυθμό- ένας ειδικός σε θέματα ασφάλειας σημείωσε ότι η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης είχε αποκαταστήσει 34.000 μηνύματα, όπως αναφέρει το ZDNET. Το Twitter bug φαίνεται να επηρεάζει και τα διαγραμμένα retweets.

Το ζήτημα φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο, αλλά όλα τα στοιχεία είναι ανεπίσημα. Φαίνεται να επηρεάζει κυρίως όσους διαγράφουν tweets μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους όπως το Redact ή το TweetDelete, αν και όχι πάντα.

Αυτό είναι ένα ασήμαντο ζήτημα για πολλούς, αλλά αφορά τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία χειρίζεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Ένας πρώην Μηχανικός Αξιοπιστίας Ιστοσελίδων του Twitter πρότεινε στο Mastodon ότι “είναι σαν να μετέφεραν ένα σωρό διακομιστές μεταξύ κέντρων δεδομένων και δεν προσάρμοσαν σωστά την τοπολογία πριν τους επανατοποθετήσουν στο δίκτυο”. Δεν υπάρχει τρόπος να μάθουμε κάτι επίσημο, επειδή ο Elon Musk διέλυσε την ομάδα τύπου.

Αυτοί ήταν μερικοί περίεργοι μήνες για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Η πόλη του Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε έρευνα για πιθανές παραβιάσεις του κώδικα δόμησης και ο ιστότοπος μαστίζεται από τεχνικά προβλήματα. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε μια έντονη μείωση των χρηστών, με τους ανταγωνιστές να περιμένουν στα παρασκήνια για να μαζέψουν όσους εγκαταλείπουν την υπηρεσία.

Πηγή: engadget.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *