Αυτή τη στιγμή, το Google Bard είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και σε πλήθος άλλων χωρών σε δοκιμαστική λειτουργία. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα τρέχοντα features ωστόσο με τις σαφείς προειδοποιήσεις σχετικά με τη φύση της generative AI.

Η Google, αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδίαζε να φέρει την Bard και στην Ευρώπη, δυστυχώς όμως το σχέδιο βρίσκει εμπόδια. Σύμφωνα με το Politico, η αρχή προστασίας δεδομένων της Ιρλανδίας έχει σοβαρές ανησυχίες για τις επιπτώσεις όσον αφορά την ιδιωτικότητα των χρηστών. Η αρχή είχε υποβάλλει σαφείς ερωτήσεις σε αυτά τα θέματα στη Google, αν και διαπίστωσε στη συνέχεα ότι η εταιρεία δεν παρείχε επαρκείς πληροφορίες.

Στην ουσία πρόκειται για μπλόκο στο λανσάρισμα της Bard στην ΕΕ. Η Google θα πρέπει να συνεργαστεί με τις αρχές για να διασφαλίσει ότι η Bard θα σέβεται τον GDPR και άλλες σχετικές νομοθεσίες.

Πηγή: androidauthority.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Η Meta ετοιμάζει AI chatbot για συλλογή προσωπικών πληροφοριών

Η Meta φαίνεται ότι σχεδιάζει να ασχοληθεί με την AI ακολουθώντας διαφορετική προσέγγιση από τις άλλες εταιρείες.

Τα press groups Blick και Tamedia έχουν πληγεί από την πρόσφατη κυβερνοεπίθεση στην Ελβετία

Τα press groups Blick και Tamedia έχουν πληγεί από την πρόσφατη κυβερνοεπίθεση στην Ελβετία.

Το Legion Malware αναβαθμίστηκε για να στοχεύει SSH servers και AWS credentials

Μια ενημερωμένη έκδοση του κακόβουλου λογισμικού commodity με την ονομασία Legion διαθέτει διευρυμένες λειτουργίες για να θέτει σε κίνδυνο SSH servers και Amazon Web Services (AWS) credentials που σχετίζονται με το DynamoDB και το CloudWatch.