Η Google μόλις ανακοίνωσε ορισμένα νέα features για το Google Lens. Μεταξύ αυτών είναι και μια επιλογή αναγνώρισης πιθανών δερματικών παθήσεων. Η εταιρεία συγκεκριμένα αναφέρει ότι μπορείς να στρέψεις την κάμερας της συσκευής προς το δέρμα ή να ανεβάσεις μια φωτογραφία που έλαβες στο Google lens.

Στη συνέχεια θα σου εμφανίσει πλήθος πιθανών παθήσεων, από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες από κάθε μια. Το Lens μπορεί επίσης να αναγνωρίσει και άλλα μέλη του σώματος και να σου περιγράψει πιθανά προβλήματα αν και σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστά την επίσκεψη στον ιατρό σου.

Θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην Ευρώπη στις επόμενες εβδομάδες μέσω του Google Lens.

Πηγή: androidpolice.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Αυτόματη αλλαγή ρυθμίσεων με AI στα Windows 11 χάρη στο Copilot

Το Windows Copilot είναι περιορισμένο στην τρέχουσα μορφή του, αλλά η Microsoft θα μπορούσε να εργάζεται σε μια νέα έκδοση της AI που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τα Windows 11.

Έναν ολόκληρο χρόνο χρειάζεται η Microsoft για να διορθώσει κενό ασφαλείας στα Windows 11

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα patch, πριν λίγες ημέρες, για να διορθώσει ένα Secure Boot bypass bug που χρησιμοποιείται από το bootkit BlackLotus.

Επιτέλους το Facebook επιτρέπει να απαγορεύσεις να σε παρακολουθεί

Επιτέλους έφτασε η μέρα, η Meta (πρώην Facebook) επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την απενεργοποίηση της παρακολούθησης στις πλατφόρμες της. Αλλά προτού ενθουσιαστείτε πολύ, υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις που πρέπει να γνωρίζετε.