Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του techmaniacs.gr παρατήρησε μια μικρή αλλαγή κατά την αποστολή ενός μηνύματος στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, στη desktop έκδοση του Facebook και ειδικότερα στο Messenger, πλέον εμφανίζεται η λέξη στάλθηκε.

Το Facebook εν ολίγοις και τουλάχιστον προς το παρόν στη desktop έκδοση επιλέγει να αναφέρει με λέξη την κατάσταση του μηνύματος που απέστειλες. Αν περάσει 1 λεπτό και άνω αρχίζει να εμφανίζει και το χρονικό διάστημα που έχει περάσει. Μόλις ο χρήστης διαβάσει το μήνυμα, βλέπουμε την γνωστή μικρή φωτογραφία προφίλ του χρήστη που έχει διαβάσει το μήνυμα.

Αξίζει να αναφερθεί προηγουμένως, ότι όταν έστελνες ένα μήνυμα, η ένδειξη ήταν μια κουκίδα με ένα μικρό v εντός και σήμαινε ότι το μήνυμα έχει αποσταλεί. Όταν παραδινόταν στη συσκευή του χρήστη, αυτό γινόταν χαρακτηριστικά πιο έντονο και φυσικά στη συνέχεια είχαμε πάλι τη φωτογραφία μόλις το μήνυμα διαβαζόταν.

Πηγή: techmaniacs.gr

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Instagram: Πώς να κρύψετε αναρτήσεις από συγκεκριμένα άτομα;

Σας ακολουθεί κάποιος στο Instagram αλλά δεν θέλετε να βλέπει τις αναρτήσεις σας; Μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας! Δείτε πώς να το κάνετε στο iPhone και το Android.

Συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο

Oι 5 κύριοι κίνδυνοι στο διαδίκτυο, πρακτικές συμβουλές ανά κατηγορία, επίσημος οδηγός PDF και πώς επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος.

Γονικοί Έλεγχοι σε Android: Ο Πλήρης Οδηγός για το 2026

Πλήρης οδηγός ρύθμισης Google Family Link για 2026. Νέα πολιτική: ανήλικοι κάτω των 18 δεν αφαιρούν γονικούς ελέγχους χωρίς έγκρισή σας, ακόμα και μετά τα 13. Βήμα-βήμα ρύθμιση, YouTube ανά ηλικία και πώς αποτρέπετε τις παρακάμψεις.