Μέσα από το Cyberkid μπορείτε να ενημερωθείτε για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τους κινδύνους που υπάρχουν.

Το Cyberkid είναι μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που υλοποιείται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη χορηγία της εταιρείας παροχής υπηρεσιών κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet «WIND ΕΛΛΑΣ» στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών ηλικίας μέχρι 18 ετών, καθώς και των γονέων τους σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Το CyberKids αποσκοπεί στην ασφαλή εξοικείωση του κοινού με τις νέες τεχνολογίες και ειδικότερα με το internet.
Στόχος της δημιουργίας του CyberKid είναι η προβολή των θετικών πλευρών του διαδικτύου, όπως είναι η ανεύρεση χρήσιμων πληροφοριών και η ψυχαγωγία. Παράλληλος στόχος είναι η ενημέρωση για τους πιθανούς κινδύνουν που κρύβονται.

Οι γονείς μπορούν να επισκεφτούν το CyberKid μαζί με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια.

Περισσότερα στο www.cyberkid.gov.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Η CMA ανησυχεί για αύξηση της τιμής του Game Pass αν ολοκληρωθεί η συγχώνευση Microsoft-Activision

Ακόμη και μια "μέτρια" αύξηση των τιμών θα υπερέβαινε τα οφέλη της συγχώνευσης, λέει η ρυθμιστική αρχή.

Pornhub: Αγωγή ύψους $600 εκατομμυρίων για παιδική πορνογραφία!

Αγωγή ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων κατατέθηκε εναντίον της μητρικής εταιρείας του Pornhub, MindGeek, καθώς κατηγορείται ότι φιλοξενεί βίντεο παιδικής πορνογραφίας στο site της.

Όλα τα emails επικοινωνίας με το Facebook και οι φόρμες για κάθε πρόβλημα

Το Facebook έχει διαθέσιμες αρκετές φόρμες ώστε να μπορείς να αναφέρεις προβλήματα με τον λογαριασμό σου και διάφορα άλλα θέματα.