Η Google ετοιμάζεται να φέρει μια ολοκαίνουργια εμφάνιση των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο γνωστό σε όλους μας Google app στο Android. Όπως βλέπουμε και από τα screenshots που συνοδεύουν το άρθρο μας, το νέο UI διαθέτει κάρτες για κάθε αποτέλεσμα αναζήτησης που περιλαμβάνει κυκλικές γωνίες για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα που τελειώνει η μια και που ξεκινά η άλλη. Στόχος να κάνει την εμφάνιση ριζικά πιο σύγχρονη.

Πηγή: phonearena.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

PCI DSS Requirement 3: Protecting Cardholder Data

Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) is a set of security standards designed to protect cardholder data and ensure secure transactions. Requirement 3 of the PCI DSS focuses on the protection of cardholder data, which is a critical aspect of maintaining trust in the payment card industry.

Facebook: Τεράστιο πρόστιμο λόγω κακού χειρισμού δεδομένων χρηστών

Το Facebook της Meta λαμβάνει άλλο ένα πρόστιμο από τη ρυθμιστική αρχή απορρήτου της Ιρλανδίας, σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεται τα δεδομένα των Ευρωπαίων χρηστών.

Απατεώνες παρακάμπτουν το 2FA για Coinbase και MetaMask και κλέβουν crypto

Μια phishing καμπάνια με στόχο την κλοπή crypto, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρακάμπτει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για να αποκτά πρόσβαση σε λογαριασμούς σε Coinbase, MetaMask, Crypto.com και KuCoin.