Η Microsoft φέρνει το Copilot στο Android, σαν ανεξάρτητη εφαρμογή. Το λανσάρισμα έγινε χωρίς ανακοίνωση και φέρνει το chatbot της εταιρίας στα smartphones μας.

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για download από το Google Play Store και προσφέρει πρόσβαση στις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, μέσω συνομιλίας με τον Copilot. Ενσωματωμένο είναι και στο DALL-E για την δημιουργία εικόνων. Παράλληλα προσφέρει την δυνατότητα σύνταξης κειμένου, αλλά και συγγραφή email. Μάλιστα το Copilot για Android δεν προϋποθέτει την χρήση του Bing σαν μηχανή αναζήτησης.

To Copilot είναι παρόμοιο με το ChatGPT, που σημαίνει πως δίνει πρόσβαση στα GPT-4 μοντέλα της OpenAI. Τα νέα μοντέλα παραμένουν επί πληρωμή αν κάνετε χρήση του ChatGPT.

Το λανσάρισμα του Copilot για το Android, έρχεται λίγο πάνω από ένα μήνα μετά την αλλαγή ονόματος από Bing Chat σε Copilot. Η εταιρία είχε λανσάρει των AI βοηθό της μέσα από την αναζήτηση του Bing. Αυτό παραμένει ακόμα διαθέσιμο, όμως η νέα εφαρμογή είναι πιο αυτόνομη, καθώς δεν χρειάζεται την αναζήτηση της Microsoft, που κακά τα ψέματα δεν είναι η καλύτερη.

Αν δεν θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Copilot μέσα από το copilot.microsoft.com. Φυσικά χρειάζεται λογαριασμό Microsoft.

Η κυκλοφορία της εφαρμογής είναι το πλέον λογικό βήμα για την Microsoft, ώστε να εδραιωθεί όσο γίνεται περισσότερο στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε κάποιο σημάδι για έλευση της εφαρμογής και για iOS. Η λογική λέει πως η εφαρμογή του iOS είναι πολύ κοντά, όμως η Microsoft είναι γενικότερα κάπως αψυχολόγητη για να το θεωρήσουμε δεδομένο.

Πηγή: TheVerge.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

U.S. and U.K. Warn of Russian Hackers Exploiting Cisco Router Flaws for Espionage

U.K. and U.S. cybersecurity and intelligence agencies have warned of Russian nation-state actors exploiting now-patched flaws in networking equipment from Cisco to conduct reconnaissance and deploy malware against select targets.

Νέο κακόβουλο λογισμικό για Mac, πιθανώς από τη Βόρεια Κορέα, “μεταμφιέζεται” σε πρόγραμμα προβολής PDF

Η επίθεση εκτελείται μέσω μιας λειτουργικής εφαρμογής προβολής PDF, σύμφωνα με την εταιρεία ασφαλείας Jamf.

Σφάλμα 11 ετών στο Bluetooth θέτει ακόμη σε κίνδυνο τις Android, iOS, Linux, και macOS συσκευές

Ένα επίμονο σφάλμα, που υπάρχει τουλάχιστον από το 2012, έχει αναδυθεί, καθιστώντας τις συσκευές Android, και όχι μόνο, ευάλωτες σε πιθανές εκμεταλλεύσεις.