Η εταιρεία Trust-IT, κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Cloudflare Inc., παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών cloud με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου, ως επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cloudflare σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Οργανισμοί και εταιρείες ολοένα και περισσότερο μεταφέρουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος των υποδομών τους στο cloud. Παρατηρείται ότι η πολυπλοκότητα και το κόστος δαπανών αυξάνονται ραγδαία σε περιβάλλοντα που υπάρχουν αρκετοί προμηθευτές cloud. Ως αποτέλεσμα, η διαχείριση του κόστους για υπηρεσίες cloud από τους οργανισμούς δυσχεραίνει σημαντικά, με τους ίδιους να επιδιώκουν την ενοποίηση πίσω από έναν ενιαίο παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών. Σε συνεργασία με την Trust-IT και χάρη στις υπηρεσίες της Cloudflare, οι οργανισμοί μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την ασφαλή υποδομή, την εξοικονόμηση κόστους και την δημιουργία μόνιμων αποδόσεων στο cloud.

«Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για ασφαλείς αλλά και γρήγορες λύσεις σε περιβάλλοντα cloud, μας οδήγησαν στην αναζήτηση λύσεων που θα διευκολύνουν και θα προστατεύσουν αποτελεσματικά εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Οι συνεχώς αυξανόμενες επιθέσεις ransomware, τόσο σε λειτουργικό αντίκτυπο όσο και σε κόστος, κατέστησαν σαφές ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι ασφάλειας δεν επαρκούν. Τα παραδοσιακά VPN αποδείχθηκαν ανεπαρκή σε περιπτώσεις που δεν είχαν παραμετροποιηθεί σωστά. Αναζητούσαμε, επομένως, λύσεις οι οποίες θα μπορούν να καλύψουν επαρκώς τις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο σε ασφάλεια όσο και λειτουργικότητα. Την απάντηση βρήκαμε στην Cloudflare. Οι προηγμένες λύσεις Zero Trust που συνδυάζουν Browser Isolation, λύσεις SASE καθώς και Secure Web Gateway, αλλά και οι παραδοσιακές λύσεις Web Application Firewall και DDoS protection, μας οδήγησαν σε μια συνεργασία με μοναδικό στόχο την εγγύηση ασφάλειας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Δουλεύοντας στενά όλο αυτό το διάστημα με την Paloma Cano, Head of Channel / Partners & Alliances, αλλά και με όλη την ομάδα της Cloudflare, είναι τιμή μας που πλέον είμαστε επίσημοι distributors στην περιοχή.» αναφέρει σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Βαβούσης, Business Partner & Technology Consultant της Trust-IT.

Η πιστοποίηση της Trust-IT ως συνεργάτη της Cloudflare, έχοντας υλοποιήσει πληθώρα έργων σε κρίσιμες υποδομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της εταιρείας προς την ανάδειξή της σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά. Μέσω τη συνεργασίας της με την Cloudflare, αποκτά πρόσβαση σε τεχνολογίες παγκοσμίου κλίμακας, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει για να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της, συνεχίζοντας παράλληλα την πορεία της προς την επιτυχία.

Πηγή: SecNews

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *