Το Instagram είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να δημοσιεύετε ελεύθερα περιεχόμενο για να το βλέπουν όλοι, αλλά η εταιρεία μπορεί να προσθέσει κάποιο βαθμό αποκλειστικότητας στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με το BGR, το Instagram μπορεί τελικά να σας επιτρέψει να αποκρύπτετε αναρτήσεις από όλους, εκτός από τους στενούς σας φίλους.

Όταν κάνετε μια ανάρτηση, οι άνθρωποι που σας ακολουθούν και κάποιοι που δεν σας ακολουθούν μπορούν να τη δουν- αυτό είναι το νόημα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες αναρτήσεις που θέλετε να βλέπει μόνο μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων. Το Twitter διαθέτει ήδη κάτι τέτοιο που ονομάζεται “Twitter Circles”, όπου τα tweets κοινοποιούνται μόνο σε μια συγκεκριμένη ομάδα οπαδών.

Το Instagram μπορεί να σας επιτρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις μόνο με τους στενούς σας φίλους.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο χρήστης του Twitter Alessandro Poliuzi κατάφερε να εισχωρήσει στην εφαρμογή και να ενεργοποιήσει μια προηγουμένως αθέατη λειτουργία. Στο screenshot που δημοσιεύτηκε στο Twitter, μπορούμε να δούμε ένα νέο κουμπί Audience στις ρυθμίσεις νέας δημοσίευσης. Δίπλα σε αυτό, βλέπουμε την ετικέτα “Close Friends”. Αυτό υποδηλώνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να ρυθμίζουν την εφαρμογή έτσι ώστε οι δημοσιεύσεις τους να αποστέλλονται μόνο σε εκείνους τους λογαριασμούς που έχουν χαρακτηριστεί ως “close friends”.

Δεν γνωρίζουμε πόσο μακριά έχει φτάσει αυτή η δημιουργία, οπότε δεν ξέρουμε αν θα αλλάξει η λειτουργικότητα. Επίσης, δεν ξέρουμε καν αν το Instagram θα λανσάρει αυτή τη λειτουργία. Αν ναι, τότε θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να προστεθεί λίγη αποκλειστικότητα στο Instagram.

Ωστόσο, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη λειτουργία για όσους θέλουν να κρατούν συγκεκριμένες αναρτήσεις μόνο για τους πιο στενούς τους φίλους. Φαίνεται ότι, όταν γυρίσετε το switch, όλες οι νέες αναρτήσεις σας θα είναι ορατές μόνο στους στενούς σας φίλους.

Θα ήταν ωραίο αν η εταιρεία σας επέτρεπε να ορίζετε ορισμένες αναρτήσεις μόνο για τους στενούς σας φίλους καθώς τις ανεβάζετε. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα με τις ιστορίες. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι μια ενδιαφέρουσα λειτουργία.

Πηγή: androidheadlines.com

Tags:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Google Play Store: Προσθέτει ειδικές ενότητες για tablet apps

Η Google εφάρμοσε μια σειρά αλλαγών στο Google Play Store με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία για όσους έχουν στην κατοχή τους μερικά από τα καλύτερα Chromebooks και tablets, με βελτιστοποιήσεις για μεγάλες οθόνες και εγκατάσταση multi-device.

FBI: “Κλείνει” domains που συνδέονταν με DDoS-for-hire υπηρεσίες

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το FBI προχώρησε σε κατάσχεση 13 νέων domains που σχετίζονται με πλατφόρμες DDoS-for-hire, γνωστές ως “booter” ή “stressor” υπηρεσίες.

LastPass: Κωδικοί εκατομμυρίων χρηστών εκλάπησαν κατά την επίθεση

Ένας χάκερ έκλεψε ένα αρχείο από τον password manager LastPass που περιείχε τους κωδικούς πρόσβασης 30 εκατομμυρίων χρηστών και 85.000 εταιρειών.