📅 Πρώτη δημοσίευση: Απρίλιος 2023 · Ενημέρωση: Αύγουστος 2026 | ⏱️ 2 λεπτά ανάγνωσης

Λίγο μετά από κάθε παραγγελία ή χρήση μιας εφαρμογής, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να την αξιολογήσετε. Υπάρχει 1 ρύθμιση που σταματά αυτά τα pop-ups σε επίπεδο συστήματος, με λιγότερο από 1′.

Πώς να το απενεργοποιήσετε

1️⃣ Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2️⃣ Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε App Store.

3️⃣ Βρείτε την επιλογή In-App Ratings & Reviews.

4️⃣ Απενεργοποιήστε τον διακόπτη.

Αυτή η ρύθμιση σταματά τα pop-ups που εμφανίζει αυτόματα το ίδιο το iOS. Ορισμένες εφαρμογές έχουν δικές τους, ενσωματωμένες υπενθυμίσεις αξιολόγησης που δεν επηρεάζονται από αυτή τη ρύθμιση.


💡 Το Πιο Σημαντικό

Οι αξιολογήσεις των εφαρμογών βοηθούν πραγματικά τους developers και άλλους χρήστες να αποφασίσουν τι να κατεβάσουν. Απενεργοποιώντας τα αυτόματα pop-ups δεν χάνετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε μια εφαρμογή όποτε εσείς θέλετε, απλώς σταματάτε να σας διακόπτει εκείνη.

📖 Πηγές

How to disable app ratings pop-ups on iPhone
Tom’s Guide
👉 Διαβάστε το πλήρες άρθρο

How to turn off in-app rating requests
AppleInsider
👉 Διαβάστε το πλήρες άρθρο

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

VPN: Τι κρύβουν πραγματικά και γιατί κάποια είναι επικίνδυνα

Τι κρύβει πραγματικά ένα VPN, και τι δεν κρύβει. Γιατί τα δωρεάν VPN είναι συχνά πιο επικίνδυνα, από το πρόβλημα που λύνουν.

Μετά τον χωρισμό: Ψηφιακή υγιεινή, τι να ελέγξετε άμεσα

Πλήρες checklist ψηφιακής ασφάλειας μετά από χωρισμό ή διαζύγιο, ελέγχοντας κοινούς λογαριασμούς, κωδικούς, smart home και τι να προσέξετε.

Κοινωνικά δίκτυα και σεβασμός στην Ιδιωτικότητα των παιδιών

Instagram και TikTok έχουν τις χειρότερες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ιδιωτικότητας, ενώ Facebook και Instagram συλλέγουν 37 από τα 38 δυνατά είδη δεδομένων.