Χαρούμενη Παγκόσμια Hμέρα των Social Media! Σήμερα, γιορτάζουμε τη δύναμη της σύνδεσης, της δημιουργικότητας και της κοινότητας που έχουν φέρει στη ζωή μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από το να μοιραζόμαστε ιστορίες μέχρι το να επικοινωνούμε με φίλους όπου κι αν βρίσκονται, έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Ας εκτιμήσουμε τη θετική επίδραση που είχε στον κόσμο μας, εμπνέοντάς μας, ενθαρρύνοντας την κατανόηση και δίνοντας φωνή σε όλους. Αλλά ας θυμηθούμε επίσης να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια, υπευθυνότητα, σκορπώντας καλοσύνη και ενσυναίσθηση. #Social Media Day

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Musk για Twitter: Έρχονται κρυπτογραφημένα άμεσα μηνύματα

Η ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter πρόκειται να γίνει πολύ πιο ασφαλής και ιδιωτική, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας.

Η γονική επίβλεψη ως ψηφιακή προστασία

Προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας για έναν ψηφιακό κόσμο χωρίς υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών (CSAM), πρέπει όχι μόνο να αντιδρούμε στην κακοποίηση αλλά και να επικεντρωθούμε στην πρόληψη της κακοποίησης προτού συμβεί.

Messenger: Κακόβουλα chatbot κλέβουν credentials για σελίδες Facebook

Μια νέα επίθεση phishing χρησιμοποιεί Facebook Messenger chatbot και μιμείται την ομάδα υποστήριξης της εταιρείας με στόχο την κλοπή credentials που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση σελίδων στο Facebook.