Αν έτυχε ποτέ να ψάχνετε μια συγκεκριμένη πολιτική προϊόντος της Google, όπως για το YouTube Premium ή τον Chrome, διαπιστώσατε ότι αποτελεί άθλο λόγω όλων των προϊόντων που κατέχει η εταιρεία. Αλλά ο κολοσσός της αναζήτησης το έχει κάνει τώρα πολύ πιο εύκολο, συγκεντρώνοντας τα πάντα σε έναν ενιαίο κόμβο που ονομάζει “Transparency Center”.

Η Google εγκαινίασε μια νέα σελίδα στον ιστότοπό της, όπου θα βρίσκονται όλες οι πολιτικές των προϊόντων της. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από το Fitbit μέχρι το Google Podcasts, και όλα τα υπόλοιπα. Το Transparency Center στοχεύει να παραχωρήσει μεγαλύτερη ορατότητα των πολιτικών προϊόντων της Google στο κοινό.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του τμήματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας David Graff: “Το Transparency Center συγκεντρώνει υπάρχοντες πόρους και πολιτικές και σχεδιάστηκε με γνώμονα εσάς, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές μας, τον τρόπο με τον οποίο τις δημιουργούμε και τις εφαρμόζουμε.”

Ο ιστότοπος απαριθμεί κάθε προϊόν που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Google και παρουσιάζει τις πληροφορίες αρκετά καλά οργανωμένες. Ως αποτέλεσμα, η πρόσβαση σε πόρους όπως οι πολιτικές ανάπτυξης, οι εκθέσεις διαφάνειας, και οι πολιτικές υπηρεσιών, είναι πολύ πιο απλή από ό,τι πριν.

Εκτός από τις πολιτικές προϊόντων, θα μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές και τις αρχές της Google για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Δεδομένου του πόσο έντονα η Google εμβαθύνει στην τεχνητή νοημοσύνη, είναι καλό να βλέπουμε ότι η εταιρεία προσπαθεί επίσης να είναι πιο διαφανής σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει δώσει στον κόμβο μια ειδική σελίδα για αναφορές και προσφυγές. Η Google λέει ότι το Transparency Center θα βοηθήσει να βρείτε τρόπους να αναφέρετε επιβλαβές περιεχόμενο και να κάνετε προσφυγές σε διάφορες υπηρεσίες της.

Πηγή: Google

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Κακόβουλο λογισμικό που κλέβει κωδικούς πρόσβασης στο MacOS εντοπίστηκε προς πώληση στο Telegram

Ένα νέο κακόβουλο λογισμικό macOS που μπορεί να κλέψει ευαίσθητα δεδομένα, όπως κωδικούς πρόσβασης και αρχεία, διαφημίστηκε σε ένα κανάλι του Telegram, αναφέρει το MacRumors.

Google: Πρώην υπάλληλος προειδοποιεί σχετικά με το AI

Η Δρ. Timnit Gebru, η πρώην ερευνήτρια της Google AI που διώχθηκε από την εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2020 επειδή εκφράστηκε ανοιχτά κατά της ανήθικης τεχνητής νοημοσύνης, προειδοποιεί μια ακόμα φορά για την πορεία της τεχνητής νοημοσύνης.

Western Digital Confirms Customer Data Stolen by Hackers in March Breach

Digital storage giant Western Digital confirmed that an "unauthorized third party" gained access to its systems and stole personal information belonging to the company's online store customers.