Η Google αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση βελτιστοποίησης της Bard ωστόσο η μητρική της εταιρεία Alphabet προειδοποιεί τους εργαζόμενους όσον αφορά τα chatbots ακόμη και το Bard.

Τέσσερις πηγές προσκείμενες στο θέμα δήλωσαν στο Reuters πως η εταιρεία έχει απευθύνει έκκληση στους εργαζομένους της να μην εισάγουν ευαίσθητα δεδομένα στα chatbots όπως το ChatGPT ή το Bard λόγω φόβων για διαρροές, καθώς οι reviewers στο άλλο άκρο μπορούν να διαβάσουν τις συζητήσεις. Στην ουσία αποτελεί μια σαφή παραδοχή ότι τα δεδομένα σου δεν είναι ασφαλή.

Η ίδια η Samsung είχε αντιμετωπίσει παρόμοια υπόθεση τον προηγούμενο μήνα, όταν τα δικά της ευαίσθητα δεδομένα είχαν διαρρεύσει όταν το προσωπικό χρησιμοποίησε το ChatGPT.

Πηγή: gizmodo.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Kyocera: Εκμεταλλεύεται για τη διανομή κακόβουλου λογισμικού

Η εφαρμογή εκτύπωσης Android Kyocera είναι ευάλωτη σε μη εξουσιοδοτημένο χειρισμό, παρέχοντας σε κακόβουλες εφαρμογές την ευκαιρία να κατεβάσουν και ενδεχομένως να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό σε ευάλωτες συσκευές.

Δεκάδες δημοφιλή mods του Minecraft έχουν μολυνθεί με malware

Οι λογαριασμοί CurseForge και Bukkit παραβιάστηκαν, φορτώνοντας mods με εκατομμύρια λήψεις που περιείχαν spyware.

Πλαστές εφαρμογές Telegram και Signal κλέβουν τραπεζικά στοιχεία

Υπάρχει πιθανότητα να κατεβάσατε εφαρμογές που θεωρούσατε ότι είναι τα γνωστά app ανταλλαγής μηνυμάτων Signal και Telegram, αλλά να είναι πλαστές εφαρμογές με κακόβουλες προθέσεις.