Μάθετε πώς μπορείτε να έχετε επίγνωση της ασφάλειας στο διαδίκτυο με δημοφιλή δώρα τεχνολογίας, είτε τα επιλέγετε είτε τα λαμβάνετε. Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει συστάσεις ηλικίας, βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη και συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι η οικογένειά σας παραμένει ασφαλής.

Διαδικτυακά παιχνίδια

Το διαδικτυακό παιχνίδι είναι απίστευτα δημοφιλές στους νέους – οι κονσόλες παιχνιδιών, μαζί με πλατφόρμες για πολλούς παίκτες  αποτελούν βασικό στοιχείο στη ζωή πολλών παιδιών για ψυχαγωγία, αλληλεπίδραση και συνεργασία με παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε Περισσότερα…

Smartphones

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν κόσμο χωρίς smartphones – σας κρατούν συνδεδεμένους με τους φίλους και την οικογένειά σας και, το πιο σημαντικό, σας επιτρέπουν να διατηρείτε επαφή με τα παιδιά σας και το πού βρίσκονται! 

Διαβάστε Περισσότερα…

Tablets

Ένα tablet είναι μια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί τεχνολογία οθόνης αφής και βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε ένα smartphone και έναν υπολογιστή όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα…

Wearable Συσκευές

Οι φορετές συσκευές ή η φορητή τεχνολογία, όπως έξυπνα ρολόγια (smart watches), ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης (fitness trackers) , εντοπιστές GPS (GPS locators) και κάμερες δράσης τοποθετημένες στο σώμα (body-mounted action cameras), έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται και να παρακολουθούν προσωπικά δεδομένα. 

Διαβάστε Περισσότερα…

«Έξυπνα» παιχνίδια Drones

Η τεχνολογία drone γίνεται όλο και πιο δημοφιλής – αυτό που κάποτε ήταν ένα ακριβό χόμπι για τους λάτρεις είναι τώρα πολύ πιο προσιτό, με διαθέσιμα μοντέλα κατάλληλα για παιδιά.

Διαβάστε Περισσότερα…

Συσκευές VR

Η εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιεί υλικό και λογισμικό υπολογιστή για να δημιουργήσει ένα καθηλωτικό τεχνητό περιβάλλον που μοιάζει και ακούγεται σα να βρίσκεστε εκεί.

Διαβάστε Περισσότερα…

Πηγή: e-safety commissioner

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Διέρρευσαν τα usernames του taxisnet!

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι έχουν διαρρεύσει τα ονόματα οφειλετών του Δημοσίου (τελών κυκλοφορίας) και των usernames.

Τι ακριβώς είναι το Clubhouse; Μια λεπτομερής ματιά πάνω στην invite-only εφαρμογή

Αυτή η invite-only, βασισμένη σε λειτουργία ήχου εφαρμογή για iPhone λειτουργεί σαν να ακούτε τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική κλήση κάποιου, αλλά νόμιμα. Ορίστε τι χρειάζεται να γνωρίζετε για το Clubhouse, όπως και πώς ο Elon Musk σχετίζεται με την πρόσφατη δημοτικότητά του.

Οι κατασκευαστές smartphone θα υποχρεωθούν να αναπτύξουν mode για ανηλίκους και παιδιά

Οι κατασκευαστές smartphone και οι προγραμματιστές λογισμικού ενδέχεται να χρειαστεί να εφαρμόσουν τη λεγόμενη “λειτουργία ανηλίκων”.