Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Brave Browser: Πώς λειτουργεί το Forgetful Browsing

Πώς ενεργοποιείτε το Forgetful Browsing του Brave, ανά ιστότοπο ή καθολικά, ώστε οι ιστότοποι να μην σας αναγνωρίζουν σε επόμενες επισκέψεις.

Απενεργοποίηση ειδοποίησης «Sign in with Google»

Πώς απενεργοποιείτε την ειδοποίηση «Sign in with Google» στους ιστότοπους. Βήματα ρύθμισης, και τι διαφορετικό ισχύει στα iPhone.

WhatsApp Channels: Τι πρέπει να ξέρετε

Τα WhatsApp Channels λειτουργούν σαν κοινωνικό δίκτυο μέσα στην εφαρμογή, χωρίς κρυπτογράφηση end-to-end. Τι πρέπει να γνωρίζετε.