Και όμως μπορείς να βλέπεις την τοποθεσία των φίλων σου και της οικογένειάς σου μέσα από τις επαφές Google. Το χαρακτηριστικό κάνει αυτή τη στιγμή το επίσημο ντεμπούτο του στην εφαρμογή των επαφών του Android smartphone σου, επομένως αν δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ίσως θα πρέπει να περιμένεις.

Αξίζει όμως να κάνουμε ορισμένες σημαντικές επισημάνσεις. Το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο για όσες επαφές μοιράζονται την τοποθεσία μαζί σου στο Google Maps και οι διευθύνσεις Gmail τους έχουν προστεθεί στην κάρτα επαφών. Αν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις στο κάτω μέρος της οθόνης θα βλέπεις ένα dedicated menu που αναφέρει τον διαμοιρασμό της τοποθεσίας. Αποκαλύπτει στην ουσία αν το άλλο μέλος μπορεί να δει την τοποθεσία σου και για πόσο. (δες την εικόνα από κάτω)

Παράλληλα, για εσένα, ένα button που θα αναφέρει τους Χάρτες θα βρίσκεται στη κάρτα επαφών. Πιέζοντας πάνω σε αυτό θα μπορέσεις να δεις την τοποθεσία του ατόμου στο Google Maps.

Πηγή: PhoneArena.com

Αφήστε ένα Σχόλιο

Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Παγκόσμια Hμέρα Social Media

Χαρούμενη Παγκόσμια Hμέρα των Social Media! Σήμερα, γιορτάζουμε τη δύναμη της σύνδεσης, της δημιουργικότητας και της κοινότητας που έχουν φέρει στη ζωή μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αγωγή εναντίον του TikTok για κακή διαχείριση δεδομένων των παιδιών

Η δημοφιλής video-sharing υπηρεσία TikTok έχει δεχτεί αγωγή δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς κατηγορείται για κακή διαχείριση δεδομένων που ανήκουν σε παιδιά.

Πέντε κυβερνοαπειλές που μπορούν να παράξουν εγκληματίες με τη βοήθεια του ChatGPT

Οι ειδικοί της WatchGuard εξηγούν πως 5 γνωστές κυβερνοαπειλές μπορούν να ενισχυθούν ή να γίνουν πιο πολύπλοκες, αν οι επιτιθέμενοι εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του ChatGPT.